HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 14:11

CHP'DEN MİLLİ YAS TALEBİ

İl Başkanı Bülent Akpınar, şehitler için üç günlük milli yas talep etti ve terörü siyasi çıkar için kullananları eleştirdi.
CHP'DEN MİLLİ YAS TALEBİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanlığı, Pençe Kilit Harekat bölgesinde yaşanan ve 12 kahraman Mehmetçik'in şehit düştüğü acı olayın ardından bir araya geldi.

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Önceki dönem Milletvekili İdris Yıldız, İl Başkanı Bülent Akpınar, Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, partililer ve vatandaşlar, Tahıl Pazarı'nda düzenlenen basın açıklamasında toplandı.

Açıklama da bulunan İl Başkanı Bülent Akpınar, şehit olan 12 askerin isimlerini okuyarak başladı ve bu kahramanların aileleriyle birlikte sınırdaki görevlerini yerine getiren Mehmetçikleri düşündüklerinin altını çizdi.

"Terörü Bir Sonraki Şehit Cenazesine Kadar Unutan Anlayışla Ortaklaşmadık"

Akpınar, daha sonra şunları ekledi: "Biz artık evlatlarımız şehit olmasın diye, askerlerimiz daha iyi korunsun, kimse şehitlerimiz üzerinden siyaset yapmasın diye; terörü bir sonraki şehit cenazesine kadar unutan bu anlayışla ortaklaşmadık. Bundan sonra da ortaklaşmayacağız."

"Meclis Kürsüsünde 'Eyalet, Özerklik ve Federasyon Tartışılmalı' Diyene Yerli ve Milli Demeyiz"

CHP İl Başkanı, şehit cenazelerinde yaşanan olaylardan da bahsederek, "Meclis kürsüsünde 'Eyalet, özerklik ve federasyon tartışılmalı' diyenleri yerli ve milli ilan edenlerle bir arada olmayacağız, yan yana durmayacağız." dedi. Akpınar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cenazeyi mitinge çevirenlerin arkasına dizilmeyeceğiz. Bizler, pencerelerine ay yıldızlı bayrak asılan yoksul evlerin sesi olmaya devam edeceğiz."

"86 Milyon İçin, Türkiye İçin Yeni Bir Yol Açıyoruz"

CHP Ordu İl Başkanı, partisinin 86 milyon için, Türkiye için yeni bir yol açtığını belirterek, "Yolumuz doğrudur. Bu yolda cesaret ve kararlılıkla yürüyeceğiz. Hain terör saldırılarına, gencecik vatan evlatlarının toprağa düşmesine artık yeter diyoruz." ifadelerini kullandı.

"Cumhuriyet Halk Partisi Olarak Bizler, Hain Terör Saldırılarına Artık Yeter Diyoruz"

Son olarak Akpınar, şunları söyledi: "Bu vatanın, kerpiç evlerde oturan fakir evlatları şehit olurken iktidar sahiplerinin zenginleşmesine artık yeter diyoruz. Terörden medet umanlara, terörden beslenenlere, milletin acılarını siyasetine malzeme eden kötülüğe artık yeter diyoruz."

SELDANUR KILIÇ




Anahtar Kelimeler : CHP'DEN, MİLLİ, YAS, TALEBİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler