HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 11:04

"BİR DE BENDEN DİNLEYİN!

Hafta sonu haberlerini sunduğu esnada masasında Starbucks bardağı bulunan TGRT Haber spikeri Meltem Günay Suskunluğunu bozdu.
"BİR DE BENDEN DİNLEYİN!

Yazılanları sabırla ve elimden geldiği kadar soğukkanlılığımı koruyarak okudum. Derin bir nefes aldım ve şimdi cevap veriyorum.

Ben 27 yılını bu işi yaparak geçiren ve bir gün dahi devletimin, milletimin vicdanını yaralayacak tek bir söz sarfetmemiş bir insanım. Devletimin, milletimin hassasiyetleri hep önceliğim oldu.

İnsanım Bardağı Unuttum

Yayınlarımı gerçekten takip edenler bilir; zulmün hep karşısında durdum. 27 yıllık meslek hayatımın son 14 yılını TGRT haber çatısı altında geçirdim ve kurumuma ne ekran önünde ne de dışında olumsuz tek bir laf ettirmedim. Peki böyle bir hatayı nasıl yaptım?

Bu soru sizler kadar benim yakın çevremin de sorduğu bir soru. Haklısınız meslek hayatı boyunca yaralayıcı, incitici, yayın ilkelerine aykırı tek bir söz, tek bir hareket yapmamış bir insan bu hatayı nasıl yapar?

Vereceğim en samimi cevap; insanım. Bardağı orada unuttum. Hepsi bu.

Unuttum ve ilk başta kimsenin gözüne çarpmadı sonra fark edildi ve hemen kaldırıldı. Evet bir makina değil insanım, hata yapabilirim. Yaptım, çok da üzgünüm üstelik. Ardında hesap, kitap, çirkinlik olmayan, hiçbir fikirle hareket edilmemiş tek bir hata, unutma hatası.

Bir bardağı unuttum! O an kısa bir andı. Yaptığım hatayı fark edince hemen kaldırdım. Demişsiniz ya kimse görmedi mi diye. Bu sorunun cevabını ancak canlı yayın yapanlar anlar. O an orada o kadar çok şey olur ve bir an gözümüzden kaçabilir. Öyle de oldu zaten. Hata mıydı evet!

Gerçekten çok üzgünüm. Ve bilmeyerek, istemeyerek birilerini incittiysem, gönlünü kırdıysam ÖZÜR DİLERİM.

Vicdanınız Rahat mı, Siz Hiç Hata Yapmadınız mı?

Bu samimi özür ve izah mesajını işimi kaybetmemek için değil gerçekten izah etmek ve özür dilemek için yazıyorum.

Bunu bilinçli yaptığımı düşünenlere soruyorum; Hangi mantığa oturttunuz bu fikri?

Vicdanınız rahat mı, siz hiç hata yapmadınız mı?

Ve yine soruyorum; bir insanın ekmeğiyle, emeğiyle oynarken vicdanınız hiç mi sızlamadı?

Ben meslek hayatım boyunca çok kötü insanlar da gördüm. Haksızlığa uğrayan meslektaşlarım da oldu. Zaman zaman ben de haksızlığa uğradım ama bu bambaşka bir kötülük.

Beni tek bir kare ile değerlendirmeyen gerçekten izleyenler, bültenlerime konuk olanlar ve çalışma arkadaşlarım beni yalnız bırakmadılar. Onlara da çok teşekkür ederim. Çünkü bu meslekte zordur dost biriktirmek. Zoru başarmışım ne diyeyim onu da gördüm.


HABER: NAZLICAN KESER




Anahtar Kelimeler : "BİR, DE, BENDEN, DİNLEYİN!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler