HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Aralık 2023 Salı Saat: 14:10

FATSA BELEDİYESİ HİZMETE DOYMUYOR

Fatsa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi şehrin altyapısını güçlendirmeye, uzun ömürlü ve sürdürülebilir bir üstyapı oluşturmaya devam ediyor.
FATSA BELEDİYESİ HİZMETE DOYMUYOR

Fatsa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi şehrin altyapısını güçlendirmeye, uzun ömürlü ve sürdürülebilir bir üstyapı oluşturmaya devam ediyor. 207.000 metre içme suyu hattı, 67.000 metre yağmur suyu hattı, 40.000 metre kanalizasyon hattı, 20 adet içme suyu deposu ve su sondaj kuyusu, 1 adet içme suyu arıtma tesisi, 5400 metre sanat yapısı taş duvar, 2400 metre sanat yapısı menfez çalışması gerçekleştirdi.
“BİZ BU ŞEHRİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKTIK”
Fatsa’nın sağlam temeller üzerine kurulması için altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde OSKİ Genel Müdürlüğü ve Fatsa Belediyemiz koordinasyonunda mahallelerimizin altyapısını güçlendirdik. Bu şehrin insanı için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük. Söz verdiğimiz gibi Büyükşehir Belediyemiz ve OSKİ koordinasyonunda altyapı sorununu çözdük, çözmeye de devam edeceğiz. Bu yolda attığımız her adım, şehrimizin daha yaşanabilir bir yer olması için adanmışlığımızı ve kararlılığımızı simgeliyor. Biz bu şehrin geleceğine sahip çıktık. Yaptığımız uzun ömürlü çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ederim.” dedi.
ÇALIŞMALAR VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİNİ KAZANDI
Yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, yıllardır çözülmeyen altyapı sorunlarının bir bir çözüldüğünü belirterek Fatsa Belediye Başkanına teşekkür ettiler.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : FATSA, BELEDİYESİ, HİZMETE, DOYMUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler