HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 15:22

FATSA BELEDİYESİ'NDEN YENİ TESİS

Fatsa Belediyesi şehri sporun merkezi haline getirmek için 250 milyon TL’lik dev yatırımla 26 adet spor tesisini hayata geçiriyor.
FATSA BELEDİYESİ'NDEN YENİ TESİS

Fatsa Belediyesi şehri sporun merkezi haline getirmek için 250 milyon TL’lik dev yatırımla 26 adet spor tesisini hayata geçiriyor. Bu önemli projeler arasında 1 adet tam donanımlı gençlik merkezi, 500 seyirci kapasiteli nizami çim saha, 1 adet tam donanımlı okçuluk kamp alanı, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet açık, 2 adet kapalı sentetik çim saha, 8 adet açık, 1 adet kapalı basketbol-voleybol sahası, 3 adet açık, 2 adet kapalı tenis kortu projelerini ilçeye kazandırmaya devam ediyor.
YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR
Dinamik ve genç bir nüfusa sahip şehrin gençlerine armağan edilen 26 spor tesisinden biri olan 7.700 m2 ’lik alanda, toplam 30 milyon TL bütçeli yarı olimpik yüzme havuzu projesi açılış için gün sayıyor. Çevresinde tenis kortu, kaykay pisti, kafeterya, sportif oyun grupları, otopark ve kamelyanın bulunacağı proje çok yakında hizmete açılacak.
FATSA GENÇLİK MERKEZİ
50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen tam donanımlı gençlik merkezi sportif alanlar, derslikler, kültür, sanat, edebiyat, teknoloji, iletişim gibi çok çeşitli alanlarda hizmet verecek. 5 dönüm arazi üzerine kurulu, 7 adet derslik, 1 adet kütüphane, 1 konferans salonu, spor ve sosyal donatı alanlarından oluşan tam donanımlı bir tesis oldu.
“BÖLGENİN EN MODERN VE DONANIMLI OKÇULUK KAMP ALANI ŞEHRE KAZANDIRILIYOR”
35 dönüm alan üzerine kurulu, 50 milyon TL yatırımla projelendirilen okçuluk kamp alanı içerisinde 1 adet 500 seyirci kapasiteli sentetik çim saha ve 1 adet okçuluk kamp alanı bulunacak. Hem eğlenceli hem de zihin ve beden koordinasyonunu güçlendirmede önemli rol alan okçuluk kamp alanı, modern ve donanımlı haliyle çocuklar, gençler ve yetişkinler için keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekân olacak.
“SPOR YATIRIMLARIMIZIN GÜNCEL MALİYETİ 250 MİLYON TL”
En büyük hizmetlerden bir tanesi, gençlerimizin spor ihtiyaçlarını görebilecekleri tesisleri onların hizmetine sunmaktır diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Amacımız, spor yapmanın yanı sıra yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, sağlıklı bir yaşam için adım atabileceğiniz bir ortam sunmak, gençlerimizin ve şehrimizin geleceğine ışık tutabilecek bir ortam yaratmak. Sporun birleştirici gücüyle, gençlerimizi ve şehrimizi daha güçlü bir geleceğe taşımak, gençlerimize olan sözümüzü yerine getirmek için bu yatırımları gerçekleştirmekten mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Bugünkü spor yatırımlarının toplam maliyeti 250 milyon TL. Yani gerçekten Spor Bakanlığından çok büyük kaynaklar aldık. Şehrimizin bir sporcu şehri olması, gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı yetişmesi noktasında çok büyük hibeler aldığımızı düşünüyorum. Ve inşallah yeni dönemde de bu hizmetler aynı şekilde devam edecek.” dedi.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : FATSA, BELEDİYESİ'NDEN, YENİ, TESİS

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler