HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 13:31

4 PARTİDEN ORTAK BİLDİRİ

TBMM'den Ortak Bildiri: Terör Saldırıları Kınandı
4 PARTİDEN ORTAK BİLDİRİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırıları kınayan bir ortak bildiri yayımladı. Bildiride şu ifadelere yer verildi:

"Bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırılar sonucunda, 12 vatan evladımızı kaybetmiş bulunmaktayız. Milletimizin başı sağ olsun. Bu menfur saldırılarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz.

Bizler, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde aşağıda imzası bulunan siyasi parti grupları olarak birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize yönelik bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Terör ve şiddet, hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır.

Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele edecek güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyoruz."

Bu zorlu süreçte milletimizin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, terörle mücadelede kararlılık mesajları veren TBMM, şehitlere rahmet, ailelere sabır, yaralılara acil şifa diledi.




Anahtar Kelimeler : 4 PARTİDEN ORTAK BİLDİRİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler