HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Aralık 2023 Pazar Saat: 12:14

BAŞKAN GÜLER AÇIKLADI!

Ordu'da Temmuz ayında meydana gelen sel felaketi sonucunda ulaşıma kapanan Karadeniz-Akdeniz yolunun açılması için devam eden çalışmaların sona yaklaşıldığı belirtiliyor..
BAŞKAN GÜLER AÇIKLADI!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaptığı açıklamada, Karadeniz-Akdeniz yolunun 10 gün içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Karadeniz-Akdeniz yolunun Ordu'yu İç Anadolu ve Akdeniz'e bağlayan önemli bir ulaşım güzergahı olduğunu hatırlatan Başkan Güler, Temmuz ayında meydana gelen sel felaketi sonrasında ulaşıma kapanan yolun acilen açılması için ekiplerin hızlı bir şekilde çalıştığını ifade etti. Özellikle Mesudiye Darıcabaşı Mahallesi ile Ulubey Çağlayan Mahallesi tünel girişinde yaşanan heyelan alanındaki çalışmalara ağırlık verildiğini ve güçlendirme çalışmalarının yapıldığını belirtti.

Viyadük inşası ve diğer güvenlik önlemlerinin de tamamlanmasıyla birlikte Karadeniz-Akdeniz yolunun 10 gün içerisinde yeniden trafiğe açılması planlanıyor. Bu, bölgedeki ulaşımın normalleşmesi ve güzergahın tekrar kullanıma açılması açısından olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir.




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER, AÇIKLADI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler