HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Aralık 2023 Cumartesi Saat: 13:37

VATANDAŞIN KONFORU İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede yürüttüğü yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
VATANDAŞIN KONFORU İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede yürüttüğü yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fatsa ilçesinde Bahçeler ve Yukarı Mahçeler Mahallelerini Kumru-Korgan yoluna bağlayan güzergâhı beton yol ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi yaptığı bu çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor.
4,5 yılı aşkın süredir mahalle ve grup yollarında asfalt seferberliğini sürdüren ve bu süre içerisinde il genelinde rekor düzeyde yol çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, arazi ve iklim şartlarına göre birçok noktada beton yol çalışması yapıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarla, güzergahlar belirli bir program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor.
BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞIN KONFORU İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR
Fatsa ilçesinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Bahçeler ve Yukarı Bahçeler mahalle yolunu Korgan-Kumru yoluna bağlayan 3 kilometrelik yolu konforlu bir yapıya kavuşturuyor. Hava şartlarına bağlı olarak çalışma yürüten ekipler, şuana kadar yolun 1.8 kilometrelik kısmını beton ile buluşturdu. Geriye kalan 1.2 km’lik kısmın betonlama işlemi ise aralıksız devam ediyor.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Beton yol çalışmaları hakkında konuşan Bahçeler ve Yukarı Bahçeler sakinleri de duygu ve düşüncelerini paylaştı. Yıllardır bekledikleri bir hizmete kavuşmanın mutluğunu yaşadıklarının altını çizen mahalle sakinleri desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler