- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
COVİD-19 DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çamaş Kaymakamlığı tarafından Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan Covid-19 Pandemi Değerlendirme Toplantısına, Kaymakam Emre Urhan Başkanlığında İlçe Jandarma Komutanı Ömer Taş, İlçe Emniyet Amiri Erdinç Arslan, İlçe Müftüsü Ahmet Kuru, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Çetin Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Derilmek ve İlçe TSM Başkanı Dr.Levent Çerçi katıldılar.
Toplantıda İlçe TSM Başkanlığı tarafından Covid-19 Pandemi sürecinde yürütülen çalışmalar, yapılan testler, denetim verileri, filyasyon ve aşı çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunularak, alınması gereken tedbirlere ilişkin sunum yapıldı.
Toplantıya katılan İlgili daire amirleri de Covid-19 Pandemisi ile ilgili yürütülen çalışmalar ve yapılması gerekenler konusunda görüş, düşünce ve önerilerini dile getirdiler.
HABER MERKEZİ