HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 19:43

Vali Erol, Mesudiye ve Kabadüz İlçelerini Ziyaret Etti

Ordu Valisi Muammer Erol, Mesudiye ve Kabadüz ilçelerinde inceleme, ziyaret ve temaslarda bulundu.
Vali Erol, Mesudiye ve Kabadüz İlçelerini Ziyaret  Etti

Ordu Valisi Muammer Erol, Toprak Koruma Kurulu gündeminde yer alan arazileri yerinde görmek için gittiği Mesudiye ve Kabadüz ilçelerinde ziyaret ve temaslarda bulundu.

MESUDİYE KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİ 

İlk olarak Mesudiye İlçesine giden Vali Erol, programına Kaymakamlığı ziyaret ederek başladı.

Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakam Vekili Hüseyin Ensar Altun, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Furkan Kapısız, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cankut Çekem tarafından karşılanan Vali Muammer Erol, Kaymakamlık Makamına geçerek, İçişleri Bakanlığının 30.04.2024 tarihli onayı ile görevlendirilen Kaymakam Vekili Hüseyin Ensar Altun’a hayırlı olsun ve başarı dileğinde bulundu. 

Vali Erol, ilçenin genel durumu, ihtiyaçları ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Vekili Hüseyin Ensar Altun’dan bilgi aldı.

MESUDİYE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Erol, Mesudiye Belediyesini de ziyaret ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Mesudiye Belediye Başkanlığına seçilen Cengiz Koçyiğit’e belediye başkanlığı görevinin hayırlı olması ve başarı dileklerini iletti.  

Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit ile bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, Ordu ilinin yaşanabilir bir şehir olma özelliğini taşıdığını ifade ederek, il’in bu özelliğinin belediyelerce ve tüm kamu görevlileri tarafından korunması gerektiğine dikkati çekti. 

Mesudiye’nin güzel bir doğası olduğunu ve bu doğanın korunması için kaçak yapılaşmaya izin verilmemesi ve göz yumulmamasını belirten Vali Erol, “Çok güzel bir doğamız var. Bunu hep birlikte korumalıyız. Bu konuda yerel yönetimlere büyük iş düşüyor. Kontrolsüz ve kaçak yapılaşmanın önüne geçmeliyiz. Çevreye uyumlu projeler geliştirmeliyiz. Belediyelerimiz buna öncülük etmeli. Ordu’nun yaşanabilir şehir olma özelliğini korumak, hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Bu konuda önümüzdeki süreçte gerekli adımlar atacağız” diye konuştu.  

Vali Muammer Erol, Toprak Koruma Kurulu gündeminde yer alan arazileri görmek üzere gittiği Mesudiye ilçesinin Yağmurlar, Çardaklı, Bayırköy, Pınarlı ve Köşe mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbette bulundu. Vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. 

KABADÜZ İLÇESİNDE TEMASLARDA BULUNDU  

Mesudiye ilçesindeki programının ardından Kabadüz ilçesine geçen Vali Muammer Erol, Musakırık mahallesinde Kabadüz Kaymakamı Mehmet İlgen, Belediye Başkanı Yener Kaya ve mahalle halkı ile bir araya geldi.

Kabadüz Kaymakamı Mehmet İlgen ve Belediye Başkanı Yener Kaya’dan ilçenin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Vali Muammer Erol, vatandaşlarla da sohbette bulundu. 

Vali Muammer Erol, Toprak Koruma Kurulu gündeminde yer alan Musakırık mahallesindeki arazide incelemede bulunduktan sonra programını tamamlayarak, il merkezine hareket etti.

HABER MERKEZİ 




Anahtar Kelimeler : Vali, Erol, Mesudiye, ve, Kabadüz, İlçelerini, Ziyaret, Etti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler