HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Nisan 2024 Cumartesi Saat: 14:04

Müslüm Gürses'in yeni albümü çıktı

Arabesk müziğin usta ismi Müslüm Gürses'in vefatının ardından bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış şarkılarından bazıları, "Tozlu Raflar" albümünde sevenleriyle buluştu.
Müslüm Gürses'in yeni albümü çıktı

Müslüm Gürses'in korsan müzik piyasasından korumak için yıllarca sakladığı eserlerini arşivden çıkaran Elenor Müzik, "Mahzendeki Şarkılar" albüm serisi kapsamında ünlü sanatçının 6 şarkısını ortaya koydu.

Yeni albümün Beykoz Kundura'da gerçekleştirilen ve çok sayıda ünlünün katıldığı tanıtım programında, Elenor Müzik'in sahibi Muhteşem Candan, "İlkine 2017'de başladığımız 'Mahzendeki Şarkılar' albüm serisinin yenisine, Müslüm Gürses'in vefatının 11. yılında sevenleriyle buluşturduğumuz 6 şarkıyla tekrar merhaba diyoruz." dedi.

Candan, programda yeni albümdeki şarkıların Müslüm Gürses'in sahneye yansıtılmış hologram görüntüsü ve canlı orkestra eşliğinde seslendirildiğine işaret ederek, "Dünyada bunun örnekleri yapılıyor. Bugün aramızda olmayan ve çok özlediğimiz Müslüm Gürses'i bu şekilde izlemek, sanırım Türkiye'de bir ilk oldu." diye konuştu.

Gürses'in hatırasını bu vesileyle yaşatmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Candan, usta sanatçının Elenor Müzik arşivindeki yayınlanmamış şarkılarını piyasaya sürmeye devam edeceklerini söyledi.

Projenin yürütücü yapımcısı Emre Tuzla ise albüm hazırlıklarının yaklaşık 5 ay sürdüğünü aktararak, "Misafirlerimize özel bir deneyim sunmak için titizlikle hazırladığımız bir lansman oldu. Alışılagelmiş bir lansman yönteminin dışına çıkalım dedik ve biraz teknolojiyi kullanarak sürprizler hazırladık." ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Müslüm, Gürses'in, yeni, albümü, çıktı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler