HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Nisan 2024 Cumartesi Saat: 12:32

Bahtiyar Kahveci; “Dile Kolay, Tamı Tamına 58 Koca Yıl”

Ordu Tribün Gazetesi’nin 58’inci kuruluş yıl dönümünü tebrik eden Ordu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci, “Dile kolay, tamı tamına 58 koca yıl” dedi.
Bahtiyar Kahveci; “Dile Kolay, Tamı Tamına 58 Koca Yıl”

Ordu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci, Ordu Tribün Gazetesi’nin 58’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Ordu Tribün Gazetesi’yle ilgili tebrik mesajına “Dile kolay, tamı tamına 58 koca yıl” cümlesiyle başlayan Bahtiyar Kahveci; “Ordu'nun hâlihazırda yayın hayatını sürdüren en yaşlı çınarı Tribün Gazetesinin bugün 58. kuruluş yılı kutlanıyor. Kurulduğu günden bu yana Ordu'nun pek çok yaşanmışlığına tanıklık etmiş bir gazete. Aslında gazete olmaktan öte Ordu'nun son 58 yılının her olayının şahidi. Rıza Şimşek ile başlayan, Atilla Şimşek ile devam eden bugün de Nilgün-Can Acar çiftiyle yayın hayatını sürdüren Ordu Tribün Gazetesi'nin 58. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bu süreçte emek veren ve ahirete irtihal eden çalışanlarına Allah'tan rahmet, hayatta olanlara da sağlık ve sıhhat dolu mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler