- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
Otelini Kapattı, Depremzede Çocuklar İçin Festival Düzenliyor

Depremde yakınlarının ölümüne tanıklık eden travma altındaki çocukların resimle terapisi için 14 aydır çalışan İş İnsanı Abide Gülel, çocuklara harika bir final hazırladı.
Abide Gülel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Kapadokya’daki A La Mode Cappadocia Oteli’ni müşterilerine kapatıp, 20-23 Nisan 2024 tarihlerinde Umut Tuvali Festivali düzenliyor.
Festival kapsamında; depremzede çocukların terapi sürecinde yaptığı tabloların Umut Tuvali isimli sergisi açılacak.
Instagram’da @umuttuvali isimli hesaptan online satışı yapılmaya başlanan tablolar, bu festivalde sergilendikten sonra satın alan isimlere gönderilecek. Kapadokya’daki festivalde de tablo satışı devam edecek.
Tablo satışından elde edilecek gelir; NEVŞEHİR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI IBAN: TR450001500158007284889931 hesabında toplanacak.
Fiyatını alıcıların vicdanlarının belirleyeceği tablo gelirleri, Nevşehir’e yerleşen depremzedeler için harcanacak.
Balonların uçurulacağı, çocuklara bayramlıkların hediye edileceği, sürpriz etkinliklerin yapılacağı festivalin tüm giderleri destekçi firmalar ve sponsorlar tarafından karşılanıyor.
HABER MERKEZİ