HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 11:23

Meslektaşları Şehit Polis Memuru Anısına Dalış Yaptı…

Dalgıç Polisler, Şehit Polis Memuru Çatalyürek anısına eğitim dalışı yaptı.
Meslektaşları Şehit Polis Memuru Anısına Dalış Yaptı…

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, 19 yıl önce yaptığı görev dalışı sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Şehit Polis Mehmet Hulusi Çatalyürek anısına eğitim dalışı gerçekleştirdi.

 

Dalgıç Polisler, Şehit Çatalyürek'i anmak amacıyla vefat yıl dönümü olan 16 Nisan'da, Dolmabahçe Sarayı Sahili bölgesinde yaptıkları eğitim dalışında su altında Türk bayrağı açtı.

 

Bir süre su altına kalan dalgıçlar, bileklerinde takılı olan yazı tahtasına, "Kader gayrete âşıktır. En güzel kaderi yaşatmak ve yaşamak için bu sulardayız. Hulusi Çatalyürek anısına, ruhun şad olsun. İstanbul SGA." yazarak meslektaşlarını andı.

 

"Kurbağa adam" olarak görev yapan Polis Memuru Çatalyürek, 16 Nisan 2005'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski Güney Kore Cumhurbaşkanı Roh Moo-Hyun'un İstanbul Boğazı turuna çıkışları öncesi, Beşiktaş'ta alınan güvenlik önlemleri kapsamında araştırma yapmak üzere denize dalmış ve sudan çıktıktan sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti.

 

AA





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler