HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Mart 2024 Cuma Saat: 11:26

ÇATALPINAR GRUP YOLU ASFALTLANIYOR

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili olan Ordu’da 2200 kilometre yolu asfalt ve betonla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ulaşım hamlesi ile kentin yol sorununu çözmeye devam ediyor.
ÇATALPINAR GRUP YOLU ASFALTLANIYOR

Çatalpınar ilçesinin 5 kilometrelik Göller- Akkaya- Korgan ilçe bağlantısı grup yolunda da sıcak asfalt çalışması başlatan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, alt yapı çalışmaları tamamlanan yolda modern ulaşımın kapılarını araladı.

 

12 metre genişliği ile standardı yüksek bir yol yatırımını hizmete sunacak olan ekipler, toplam uzunluğu 5 kilometre olan bağlantı yolunun 2 kilometresinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. İçme suyu alt yapı çalışmaları tamamlanan, elektrik hatları yer altına alınan yolda çalışmalar devam ediyor.

 

Fatsa-Aybastı karayolu üzerinden Çatalpınar Göller- Akkaya Mahalleleri ile Korgan ilçesine bağlantı sağlayan grup yolundaki çalışmalar vatandaşları memnun etti. Yıllardır özlemle bekledikleri hizmet için vatandaşlar Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler