HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Mart 2024 Salı Saat: 14:37

Ordu, Almanya’da Tanıtıldı…

Almanya Yurt Dışı Türkler Derneği’nin Turizm Seyahat Acenteleri ve İş İnsanlarına yönelik Geleneksel Yemekli Toplantısı, Başkan Turgut Sezgin’in daveti üzerine Congresium-Conference & Event Center'de düzenlendi.
Ordu, Almanya’da Tanıtıldı…

 

"Turizm Seyahat Acenteleri ve İş İnsanları" Geleneksel Yemekli Toplantısı dostlar buluşmasını hatırlattı.


Söz konusu toplantıya Frankfurt, Mainz, Frankfurt Başkonsolosları ve bağlı birimlerin yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Almanya ziyaretinin bölge ve Ordu’nun tanıtımı adına önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

 

Programa Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci ile katılan ve Almanya’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Uğur Toparlak, Orta ve Doğu Karadeniz ile Ordu’nun kültür ve turizm potansiyeli konularında görüşme ve istişarelerde bulundu.

 

Frankfurt ve Mainz şehirlerinde gerçekleşen program kapsamında, Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Mainz Başkonsolosu M. Akif İnam, Frankfurt Türk Hava Yolları Müdürü H. Serkan Binyar, Frankfurt Eğitim Ataşesi Doç. Dr. M. Fatih Kılıç ve Frankfurt Turizm Ataşesi Ahmet Alemdar’ı ziyaret etti.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler