HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mart 2024 Pazar Saat: 13:19

Paylaşma Seferberliğimiz Ramazanda da Devam Edecek.

Altınordu Belediye Başkanı, Ramazan-ı Şerif'in başlaması dolayısıyla tebrik mesajı paylaştı, Başkan mesajında şu ifadelere yer verdi:
Paylaşma Seferberliğimiz Ramazanda da Devam Edecek.

Rahmetin, bereketin, sabrın, paylaşmanın ve ibadetin ayı bir Ramazan-ı Şerife daha kavuşmanın sevincini, huzurunu ve şükrünü hep birlikte yaşıyoruz. 'Paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu' parolasıyla bugüne kadar sürdürdüğümüz paylaşma seferberliğini bu ramazanda da kesintisiz bir şekilde devam ettireceğiz.

Her haneye, her gönüle dokunacak ve Ramazan'ın kardeşlik ve bereket ikliminin coşkusunu şehir olarak hep birlikte yaşayacağız. 11 Ayın sultanı Ramazan’ın dünyaya barış ve kardeşlik iklimini hâkim kılmasını ve mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Çok kıymetli hemşehrilerimize, aziz milletimize ve İslam alemine hayırlı Ramazanlar diliyorum. Birlik, beraberlik ve hoşgörü içinde geçireceğimiz bu mübarek ayın, kalplerimize huzur, şehrimize bereket getirmesini temenni ediyorum. Ramazan ayının getirdiği güzelliklerle dolu, sağlık, mutluluk ve bereket dolu günler diliyorum. Allah’a emanet olun.”

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler