- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
Rekabet Kurulu, Çiçeksepeti Hakkında Soruşturma Başlattı!

Rekabet Kurulu, Türkiye'nin önde gelen çiçek ve hediye platformlarından biri olan Çiçeksepeti'nin faaliyetleriyle ilgili bir soruşturma başlattı. Kurul, Çiçeksepeti'nin pazar içindeki hakimiyeti ve rekabeti kısıtlayıcı uygulamalarını değerlendirmek amacıyla bu adımı atmıştır.
Soruşturma, Çiçeksepeti'nin sektördeki diğer aktörlerle olan ilişkilerini ve pazar içerisindeki konumunu detaylı bir şekilde ele alacaktır. Rekabet Kurulu'nun bu incelemesi, serbest ve adil rekabetin korunması amacını taşıyan mevzuat çerçevesinde gerçekleşmiştir.
Çiçeksepeti'nin soruşturma ile ilgili yapacağı açıklamalar ve Rekabet Kurulu'nun vereceği kararlar, sektör paydaşları ve tüketiciler tarafından geniş bir ilgiyle takip edilmektedir. Soruşturmanın sonuçları, Rekabet Kurulu'nun rekabeti destekleme ve tüketici haklarını koruma misyonu bağlamında önemli bir rol oynayacaktır.
HABER MERKEZİ