HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Ocak 2024 Pazar Saat: 10:55

PANTONE 2024'ÜN RENGİNİ BELİRLEDİ!

Küresel renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü, 2024'ün trend rengini 'Şeftali Tüyü' olarak belirledi.
PANTONE 2024'ÜN RENGİNİ BELİRLEDİ!

Küresel renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü, 2024'ün trend rengini 'Şeftali Tüyü' olarak belirledi.

Pantone, şeftali tüyü rengini her şeyi kapsayan ruhu, zihni ve bedeni zenginleştiren kadifemsi yumuşak bir şeftali tonu olarak tanımladı. Pantone Renk Enstitüsü, her yıl aralık ayında bir sonraki yılın trend rengini açıklıyor ve bu seçim moda, güzellik, dekorasyon, sanat gibi birçok sektörü etkiliyor.

Pantone, 2024'ün rengini "Şeftali Tüyü" (Peach Fuzz) olarak belirledi. Şeftali Tüyü'nü, "kendimizi ve başkalarını besleme arzumuzu yakalayan, her şeyi kapsayan, ruhu, zihni, bedeni ve kalbi zenginleştiren kadifemsi yumuşak bir şeftali tonu" olarak nitelendirdi.

Pantone Renk Enstitüsü İcra Direktörü Leatrice Eiseman, yılın rengi hakkında şu ifadeleri kullandı: "Yakınlık ve bağlantıya olan doğuştan gelen özlemimizi yansıtan bir renk tonu ararken, sıcaklık ve modern zarafetle ışıldayan bir renk seçtik. Şefkatle yankılanan, dokunsal bir kucaklama sunan ve gençlerle zamansızlar arasında zahmetsizce köprü kuran bir renk tonu."

Pantone Renk Enstitüsü başkan yardımcısı Laurie Pressman ise rengin topluluk olarak bir araya gelmeyi temsil etmesi gerektiğini vurguladı. Pantone, pembe ile turuncu arasında salınan bu sıcak rengi neden seçtiklerini "Dünyada birçok insanın bakım ve bir aidiyet aradığı bu dönemde bu renk, bir sığınak duygusu hissettiriyor. Peach Fuzz bizi yenilenmeye, beslemeye ve içsel huzuru bulmaya davet ediyor" sözleriyle açıkladı. Pantone Renk Enstitüsü, 2023 yılının rengi olarak Viva Magenta rengini seçmişti.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : PANTONE, 2024'ÜN, RENGİNİ, BELİRLEDİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler