HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Ocak 2024 Salı Saat: 17:49

Ünyeli Emekli Öğretmen Mehmet Güney Vefat Etti

Ünye'nin Saylan Mahallesi Hüsemli Mevkisi'nden, İbrahim Güney'in oğlu, Dr. Mürselin ve Mustafa Güney'in ağabeyi olan, MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu'nun kuzeni, emekli öğretmen
Ünyeli Emekli Öğretmen Mehmet Güney Vefat Etti

Ünye'nin Saylan Mahallesi Hüsemli Mevkisi'nden, İbrahim Güney'in oğlu, Dr. Mürselin ve Mustafa Güney'in ağabeyi olan, MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu'nun kuzeni, emekli öğretmen Mehmet Güney, vefat etti.

Cenaze ilgili olarak merhum Mehmet Güney'in kardeşi Dr. Mürselin Güney, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli ağabeyim Mehmet Güney, ani bir rahatsızlık sonucunda bugün (16 Ocak 2024) Ünye Saylan Köyü Hüsemli Mahallesi'ndeki evinde vefat etmiştir. 1949 doğumlu ve Perşembe Öğretmen Okulu'nun 1967 yılı mezunu idi. Yarım asrı aşkın süreyle Türkiye'nin dört bir yanında her kademede öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 1967-68 yıllarında benim de öğretmenim oldu. Dürüstlük ve çalışkanlığı ile dost-düşman herkesin takdir ettiği örnek bir insandı. Allah durağını Cennet eylesin. Ailemize, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Cenaze töreni yarın (17 Ocak 2024) Ünye'de olacaktır."


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : Ünyeli, Emekli, Öğretmen, Mehmet, Güney, Vefat, Etti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler