HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Ocak 2024 Perşembe Saat: 16:59

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU: “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU: “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Şenlikoğlu, Ticaret Borsası’nın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini, özellikle fındıkta kalite ve verimi artırma yönündeki çalışmaları taktir ettiklerini söyledi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GTB Başkanı Hamza Bölük de borsasının faaliyetleri ve ekonomik gelişmeler hakkında bilgiler vererek ziyaretinden dolayı Şenlikoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ardından Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik ve şoför esnafı ile buluştu.

Şoför esnaflarının sorunları, talepleri ve çözüm önerilerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan Başkan Şenlikoğlu, “Her koşulda gece gündüz demeden rızkının peşinde koşan, direksiyon başında görev yapan tüm şoförlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Kapımız her zaman sizlere sonuna kadar açık. Göreve geldiğimizde belediyeyi ortak akılla yöneteceğiz, istişareye önem vereceğiz dedik. Buna da mümkün mertebe riayet etmeye çalışıyoruz. Bu şehir için üreten, bu şehrin değerine değer katan tüm esnaflarımızın her zaman yanındayız. Gecesi gündüzü yollarda geçen tüm şoförlerimize kazasız belasız sağlıklı günler, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Çeltik ise odanın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, şoför esnafının istek ve taleplerini iletti, Başkan Şenlikoğlu’na ilgi ve alakası için teşekkür etti.


HABER MERKEZİ

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler