HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Ocak 2024 Perşembe Saat: 16:34

ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISI YAPILDI!

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Batı ve Doğu Karadeniz'de şiddetli fırtına beklentisini açıkladı.
ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISI YAPILDI!

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Batı ve Doğu Karadeniz'de şiddetli fırtına beklentisini açıkladı.

Batı Karadeniz'in doğusunda rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden 6-8 kuvvetinde eseceği öngörülüyor. Fırtına, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybedecek.

Batı ve Doğu Karadeniz'de Şiddetli Fırtına Alarmı! Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, 12 Ocak 2024 Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in doğusunda ve Doğu Karadeniz'de şiddetli fırtına beklentisini güncelledi. Özellikle Batı Karadeniz'in doğusunda Cuma günü öğle sonrasında rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği belirtiliyor. Fırtına, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybedecek. Uzmanlar, olası olumsuzluklara karşı önlemlerin alınması ve halkın uyarılmasının önemine dikkat çekiyor.

Doğu Karadeniz'de de benzer bir durum söz konusu. Cuma günü öğle saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve kuzeybatıdan, doğu ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtına, Cumartesi günü ilk saatlerde etkisini kaybedecek. Yetkililer, fırtına nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması ve gerekli hazırlıkların yapılması konusunda vatandaşları uyarıyor.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, fırtınanın sebep olabileceği olumsuzluklara karşı ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç veya direk devrilmesi gibi durumlar için vatandaşların dikkatli olmalarını ve gerekli tedbirleri almalarını önemle vurguluyor.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : ŞİDDETLİ, FIRTINA, UYARISI, YAPILDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler