HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Ocak 2024 Perşembe Saat: 15:03

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Şenlikoğlu mesajında, İslam Dünyası için çok önemli zaman dilimi Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nin barış, huzur ve adaletli günlerin başlangıcına vesile olmasını temenni etti.

“Dostluk, kardeşlik, dayanışma, paylaşma, refah, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da öne çıktığı, manevi dünyamızda önemli bir yeri bulunan Regaip Kandili kutsal, önemli ve özel bir gecedir.” diyen Başkan Şenlikoğlu şunları kaydetti: “Bir kez daha Regaip Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günde bizler de sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve birliğin güçlenmesine gayret göstermeliyiz. Kandiller sevgi, hoşgörü ve kardeşlik iklimi içerisinde yüreklerimizi huzurla dolduran, dargınlıkları sona erdiren özel günlerdir. Kandiller, Müslümanlar olarak Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu en üst noktaya taşıdığımız ve huzur bulduğumuz müstesna zaman dilimleridir. Mübarek gün ve geceler, yaratılış gayemizi idrak ederek yaratan ve yaratılanlarla münasebetlerimizi ve yaşadığımız hayatı muhasebe etmemiz için çok kıymetli fırsatlardır. Regaip kelime manası itibariyle isteme ve arzulamayı ifade etmektedir.

Ahlakıyla, hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, bütün insanlığa kucak açan Hz. Peygamberimizin öğütlerine uymaya ve onun yolundan gitmeye bugün çok daha fazla ihtiyaç duyulduğunu hatırlatmak isterim. Bu vesileyle manevi dünyamızı zenginleştiren Regaip Kandili'nin hepimiz için mübarek olmasını temenni ediyor; ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.”

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler