HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 14:54

Bahçeli'den Süper Kupa Kriziyle İlgili Açıklama

Devlet Bahçeli, "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde parti genel merkezinde yaptığı konuşmada Süper Kupa krizi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Bahçeli'den Süper Kupa Kriziyle İlgili Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde parti genel merkezinde yaptığı konuşmada Süper Kupa krizi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, Türkiye Futbol Federasyonu'nun süreci iyi yönetemediğini ifade ederken, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da sağduyulu davranamadığını belirtti.

Bahçeli'nin Suudi Arabistan'da yaşanan krizle ilgili sözleri şöyle devam etti: "Türk futbolunda yalnızca futbolun olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak bu olayla ilgili olarak TFF'nin süreci iyi yönetemediğini görüyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray da gereken sağduyuyu gösteremedi. Kimse, Atatürk'ü siyasi bir platformda kullanmaya çalışmamalı. Atatürk'ün futbol maçlarında istismar edilmesi, sadece bir ihmal ve öngörüsüzlük örneği olarak değerlendirilemez. Eğer öyleyse, Türk futbolu ciddi bir duvara çarpmış demektir. Süper Kupa finalinin Riyad'da oynanmasının seçilmesi kadar önemli olan bir diğer husus da hazırlanan protokole neden uyulmadığıdır. Bu durum, kafaları karıştıran bir belirsizlik yaratmaktadır. Riyad krizine dahil olan herkes, sadece basit bir özürle bu sorundan kaçamaz."

 




Anahtar Kelimeler : Bahçeli'den, Süper, Kupa, Kriziyle, İlgili, Açıklama

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler