HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Ocak 2024 Perşembe Saat: 16:16

KYK BURSLARI NE ZAMAN, HANGİ GÜN YATACAK?

KYK bursları, alıcı öğrenciler için ödeme tarihlerinin ne zaman olacağını merak ediyorlar.
KYK BURSLARI NE ZAMAN, HANGİ GÜN YATACAK?

KYK bursları, alıcı öğrenciler için ödeme tarihlerinin ne zaman olacağını merak ediyorlar.

TC kimlik numarasının son hanesine göre belirlenen ödeme günleri ve detaylar haberimizde! KYK burs kredi ödemeleri hangi günlere denk geliyor, öğrenmek isteyenler için ayrıntılar şu şekilde:

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), öğrencilere yönelik burs ödemelerinin yapılacağı tarihleri duyurdu. Öğrencilerin büyük bir heyecanla beklediği KYK ödeme takvimi, artık açıklandı. TC Kimlik numarasının son rakamına göre düzenlenen ödeme takvimine göre, öğrenciler belirlenen tarihlerde burslarını alabilecekler.

KYK BURS KREDİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TC Kimlik numarasının son rakamı "0" olanlar için 6 Aralık, "2" olanlar için 7 Aralık, "4" olanlar için 8 Aralık, "6" olanlar için 9 Aralık, "8" olanlar için ise 10 Aralık tarihlerinde burs ödemeleri yapılacak.

KYK BURSLARI HANGİ BANKAYA YATIRILIYOR, NASIL ALINIR?

Belirtilen tarihlerde, Ziraat Bankası aracılığıyla öğrenci hesaplarına burs ödeme işlemleri gerçekleştirilecek. Öğrenciler, belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası hesaplarını kontrol ettiklerinde burs ödemelerinin gerçekleştirildiğini görebilecekler.

Öğrenciler, bursları Ziraat Genç Bank Kart aracılığıyla ATM'lerden çekebilecekler. Bu şekilde, öğrencilere daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılması amaçlanıyor. Ödeme tarihlerini kaçırmamak için öğrencilere önerimiz, belirlenen tarihlerde hesaplarını kontrol etmeleri ve gerekli işlemleri takip etmeleridir.

 




Anahtar Kelimeler : KYK, BURSLARI, NE, ZAMAN, HANGİ, GÜN, YATACAK?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler