- 15:52 Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler
- 15:48 ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH
- 15:44 Ordu, Cumhuriyet’in 102. Yılına Hazırlanıyor
- 15:42 ÇAMBAŞI YAYLASININ CAN DAMARI OLACAK
- 15:40 Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor
- 15:37 AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR
- 15:34 “GÖLKÖY’ÜMÜZÜN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK”
- 15:30 BAŞKAN GÜLER’İN VİZYONU
- 15:28 BAŞKAN GÜLER, GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI İLE BULUŞTU
- 15:26 CHP Ordu’da kongre heyecanı
- 15:23 “Sosyal medya gençlerde ciddi psikolojik sorunlara yol açabilir”
- 15:06 “Normal doğum, anne ve bebek sağlığını koruyor”
- 15:03 “Fındık bahçelerinde çalışan işçilerde bel fıtığı vakaları artıyor”
- 14:58 Afet farkındalığı için öğrenciler sahadaydı
- 14:53 SINAVA NASIL HAZIRLANILIR?
Fındık Fiyatı
ALT GEÇİTLER ÇOK GÜZEL OLDU!

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla yaya alt geçitleri bakıma alındı.
Belediye tarafından, daha önce şehrin farklı noktalarındaki viyadük geçit altlarına yapılan bakım ve güzelleştirme çalışmasının ardından bu kez benzer çalışma karayolu güzergahındaki yaya alt geçitlerinde de gerçekleştirildi.
Vatandaşların kullanımında olan alanların bakımlı ve estetik görünüme kavuşması amacıyla, Güre Mahallesi’nde yer alan ve vatandaşların Karadeniz’in en modern plajlar bölgesi ile bağlantısını sağlayan 2 adet karayolu güzergahındaki alt geçidinin zemini ve duvarları denizi, akvaryumu, uzayı ve dünyayı andıran görsellerle estetik yapıya kavuşturuldu.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından alt geçitlere yönelik yapılan bakım, temizlik, boyama ve ışıklandırma çalışmaları bitirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı.
Belediye yetkilileri, bu geçitlerin herkes tarafından kullanıldığını ve temiz tutulması için özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca duvarlara sprey veya benzeri şeylerle yazı yazılmaması gerektiğini, çevrenin temiz tutulması konusundaki sorumluluğun tüm vatandaşlarda olduğu vurguladı.