HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Ocak 2024 Perşembe Saat: 15:12

ALT GEÇİTLER ÇOK GÜZEL OLDU!

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla yaya alt geçitleri bakıma alındı.
ALT GEÇİTLER ÇOK GÜZEL OLDU!

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla yaya alt geçitleri bakıma alındı.

Belediye tarafından, daha önce şehrin farklı noktalarındaki viyadük geçit altlarına yapılan bakım ve güzelleştirme çalışmasının ardından bu kez benzer çalışma karayolu güzergahındaki yaya alt geçitlerinde de gerçekleştirildi.

Vatandaşların kullanımında olan alanların bakımlı ve estetik görünüme kavuşması amacıyla, Güre Mahallesi’nde yer alan ve vatandaşların Karadeniz’in en modern plajlar bölgesi ile bağlantısını sağlayan 2 adet karayolu güzergahındaki alt geçidinin zemini ve duvarları denizi, akvaryumu, uzayı ve dünyayı andıran görsellerle estetik yapıya kavuşturuldu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından alt geçitlere yönelik yapılan bakım, temizlik, boyama ve ışıklandırma çalışmaları bitirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı.

Belediye yetkilileri, bu geçitlerin herkes tarafından kullanıldığını ve temiz tutulması için özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca duvarlara sprey veya benzeri şeylerle yazı yazılmaması gerektiğini, çevrenin temiz tutulması konusundaki sorumluluğun tüm vatandaşlarda olduğu vurguladı.

 




Anahtar Kelimeler : ALT, GEÇİTLER, ÇOK, GÜZEL, OLDU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler