HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Ocak 2024 Perşembe Saat: 12:14

İNKUR MAHALLESİ’NDE YOL SEVİNCİ

Ünye Belediyesi İnkur Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yol çalışmalarıyla vatandaşların sorununu gidererek çözüme kavuştururken, mahalle sakinleri Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.
İNKUR MAHALLESİ’NDE YOL SEVİNCİ

Ünye Belediyesi İnkur Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yol çalışmalarıyla vatandaşların sorununu gidererek çözüme kavuştururken, mahalle sakinleri Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

Başkan Tavlı Ünye’nin her noktasına ulaşarak sorunları tek tek çözüme kavuşturduklarını belirterek, “Belediye olarak her gün aynı anda birden çok noktada tüm ekibimizle çalışarak hemşehrilerimize hizmet götürüyoruz. Milletimizin emanetini milletimize hizmet olarak dönüştürüyoruz. Bu anlayışla çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan İnkur Mahallesi Kabadayı Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tavlı’ya mahalle sakinleri teşekkür etti.

“Yolumuza Kavuştuk”

Yıllardır özlemle bekledikleri yollarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri “Ünye’nin geniş coğrafi yapısını biliyoruz. Biz de sonunda yolumuza kavuştuk. Bu bölgede yaklaşık 50-60 yıldır yol sorunumuz vardı. Bu sorunu çözüme kavuşturan Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyoruz” dediler.

Muhtar Yıldırım, “60 Yıllık Sorunumuzu Başkanımız Çözdü”

Mahalle Muhtarı Ömer Yıldırım ise “Kabadayı Küme Evleri’nde 60 senedir gelmeyen yolu Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ile beraber getirdik. Bu mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Mahallemiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Alparslan, “İnkur Mahallesi’ne Hayırlı Olsun”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan “İnşallah daha güzel hizmetlere hep beraber imza atacağız” diyerek yolun mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Başkan Tavlı, “Milletimizin Emanetini Milletimize Hizmete Dönüştürüyoruz”

Her gün Ünye’nin birçok noktasında eş zamanlı çalışma yürüterek hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bugünün şartlarında gerçekten bir evin bulunduğu noktaya araç ulaşmıyorsa bu doğru bir şey değil. Ama malumunuz kırsalda yer kamulaştırmaları pek mümkün olmuyor. Bu nedenle arazisinden yol geçen vatandaşlar kendi aralarında anlaştığı takdirde biz de yerel yönetim olarak alt yapı hizmetlerini yürütebiliyoruz. Vatandaş olarak birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor. Biz ulaşımı zor yollarımız için hizmet götürmek anlamında her türlü araç ve ekipmana sahip bir belediyeyiz. Evine pat pat diye tabir ettiğimiz tarım aracından başka bir aracın gidemediği vatandaşlarımıza da karmiks mobil beton aracımızla hizmet götürüyoruz. Bu çalışmalarımızı her gün birçok noktada eş zamanlı olarak gerçekleştiriyoruz. Sizlerin bize emanet ettiğiniz belediyede oluşturduğumuz imkânlarla maksimum seviyede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yol çalışmalarımızın mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 




Anahtar Kelimeler : İNKUR, MAHALLESİ’NDE, YOL, SEVİNCİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler