HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Ocak 2024 Perşembe Saat: 12:08

Kırsal Kalkınma Destekleri Başvuruları İçin Start Aldı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde hibe başvuruları açıldı.
Kırsal Kalkınma Destekleri Başvuruları İçin Start Aldı

Kırsal alanların ekonomik ve sosyal büyümesini desteklemek, tarım üretimi ve bu alana dayalı endüstrinin entegrasyonunu sağlamak, tarımsal pazarlama altyapısını geliştirmek, tarım ve tarım dışı istihdamı genişletmek, gelirleri çeşitlendirmek amacıyla özellikle kadınlar ve genç girişimciler odaklı olmak üzere gerçek ve tüzel kişilerle tarımsal amaçlı örgütlere yönelik


Program kapsamında, kırsal kalkınma alanında faaliyet gösteren ve projeleriyle sektöre katkı sağlamayı hedefleyen bireyler ve kurumlar için önemli bir destek olan hibe başvuruları, katılımcıların yenilikçi fikirlerini hayata geçirme ve alanlarındaki potansiyeli artırma imkanı sunuyor. Başvuruların, kırsal alanların dönüşümüne ve kalkınmasına yönelik somut adımların atılmasına olanak tanıması bekleniyor.

Başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgi ve gereklilikler, ilgili resmi kurumun internet sitesinde yer alıyor ve başvuru tarihleri de bu doğrultuda belirlendi. Bu hibe programıyla, kırsal alanlarda yaşayanların yaşam standartlarını yükseltmek ve sürdürülebilir bir kalkınma hedefleniyor.

Başvurular, belirlenen tarihler arasında ilgili kurum tarafından kabul edilecek ve değerlendirilecek. Kırsal alanda faaliyet gösteren bireyler ve kurumlar, projelerini hayata geçirmek ve kırsalın gücüne güç katmak için bu fırsatı değerlendirebilirler.

 

HABER MERKEZİ

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler