HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Ocak 2024 Perşembe Saat: 11:48

I. Giresun Proje Buluşması” Etkinliği Gerçekleştirildi

Giresun Üniversitesi Proje Topluluğu tarafından düzenlenen "I. Giresun Proje Buluşması" etkinliği, 30 Aralık 2023 Cumartesi günü Giresun Üniversitesi Rektörlük Fuaye salonunda gerçekleşti.
I. Giresun Proje Buluşması” Etkinliği Gerçekleştirildi

Giresun Üniversitesi Proje Topluluğu tarafından düzenlenen "I. Giresun Proje Buluşması" etkinliği, 30 Aralık 2023 Cumartesi günü Giresun Üniversitesi Rektörlük Fuaye salonunda gerçekleşti.

Topluluk, akademik danışmanlarından ve aynı zamanda Giresun Üniversitesi İİBF Dekanı olan Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç'in açılış konuşmasıyla başladı. Etkinliğe Üniversitenin akademik ve idari çalışanları, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç konuşmasında, Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü ile Proje Topluluğu çalışmalarına değinerek, bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, Giresun Üniversitesi'nin proje süreçlerine etkin bir şekilde hazırlandığını ve yakında yapılması planlanan proje yarışmasının müjdesini verdi.

Açılış konuşmasının ardından Giresun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Elif Öztürk, GÜSEM'in sunmuş olduğu eğitim fırsatlarına değindi ve projelerdeki deneyimlerini paylaştı. Öztürk ayrıca, proje kültürünün yaygınlaştırılması ve proje süreçlerinin etkileri konusunda destek olacaklarını ifade etti.

İstatistik Bölüm Başkanı ve Proje Komisyon Üyesi Prof. Dr. Erol Eğrioğlu, yer aldığı projelerin yanı sıra öğrencilerin başvurabileceği TÜBİTAK 2209 programı ve bu projelerde yer alan öğrencilere sağlanabilecek burs imkanları hakkında bilgi verdi.

Etkinlikte ayrıca, 100's Club liderlerinden Vehbi Bekar da konuklara çeşitli fırsatlardan bahsetti.

Programın son bölümünde ise Giresun Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Şube Müdürü Göksel Elifoğlu, afet farkındalığı bağlamında proje süreçlerine sağlanabilecek katkıları aktardı.

Etkinliğin başarılı bir şekilde sonlanmasıyla birlikte, katkı sağlayan kişi, kurum ve firmalara teşekkür belgeleri takdim edildi ve "I. Giresun Proje Buluşması" programı sona erdi.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler