- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA ULAŞIM AĞI GÜÇLENDİRİLİYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu talimatıyla başlayan asfalt seferberliği tüm hızıyla aralıksız olarak sürüyor.
Vatandaşların yaşam kalitesini ve ulaşımdaki konforunu yükseltmek amacıyla çalışmalarını her alanda yürüten belediye hizmette hız kesmiyor.
Bu kapsamda daha önce birçok mahallede yürütülen asfaltlama çalışmaları bu kez Gedikkaya Mahallesi 95 ve 98 Nolu Sokak’ta sürdürülüyor.
Yapılan asfalt çalışmaları mahalle sakinlerinin yüzünü güldürürken, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise vatandaşların beklentilerini karşılamak için özveriyle çalıştıklarını söyledi.
Başkan Şenlikoğlu, “Giresun Belediyesi olarak yapılan planlamalar doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalarda sıcak asfalt çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızı konforlu ulaşıma kavuşturmak için yoğun gayret gösteriyor. Şehrimizin görüntüsüne yakışmayan her türlü eksikliği saha taramalarında tespit edip, anında düzeltme yoluna gidiyoruz. Bu kapsamda hava şartlarının uygun seyretmesini fırsata çevirerek asfalt serme çalışmalarımıza hız kattık.” diye konuştu.