HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Aralık 2023 Pazar Saat: 12:50

Başkan Şenlikoğlu Kayadibi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yoğun geçen çalışma mesai arasında vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor.
Başkan Şenlikoğlu Kayadibi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yoğun geçen çalışma mesai arasında vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor.

Önceki gün bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'da bulunan Başkan Şenlikoğlu, Giresun'a dönmesi akabinde Kayadibi Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet edip çay yudumlayarak belediyenin yaptığı ve planladığı projeleri anlattı. Aynı zamanda vatandaşlardan gelen ve talepleri de dinleyen Şenlikoğlu, merkez mahalle, kıyı mahalle ayrımı yapmadan 28 mahalleye hizmet götürdüklerini ifade etti.

Başkan Şenlikoğlu, Kayadibi Ortaokulu bahçesinde öğrencilerle de sohbet ederek, gençliğe ve eğitim kurumlarına yaptıkları yatırımları anlattı. Şenlikoğlu, öğrencilerle bir süre futbol oynayıp keyifli dakikalar geçirdi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya büyük özen gösterdiğini dile getirerek: “Giresun’umuz muhteşem doğasıyla, bereketli topraklarıyla, güzel yürekli ve hoşgörülü insanlarıyla eşsiz bir şehir. Yaşamaktan mutluluk duyduğum, doğduğum, büyüdüğüm şehrim için yılmadan, yorulmadan, çalışmaktan onur duyuyorum. Tuttuğumuz her elden daha da güç alıyorum. Şehrimiz için, ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bize emanet ettiğiniz yönetimde, daima gülümseyen bir Giresun için canla, başla ve hizmet sevdasıyla çalışıyor, her anımızı sizlerle birlikte geçirmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Kayadibi Mahallesi sakinleri de ziyaretinden dolayı Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler.


HABER MERKEZİ

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler