HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Aralık 2023 Perşembe Saat: 15:51

VEDA TÖRENİ!

Ordu Valiliği İl İdare Kurulu Müdürü Yusuf Karataş, yaş haddinden dolayı emekli oldu.
VEDA TÖRENİ!

Ordu Valiliği İl İdare Kurulu Müdürü Yusuf Karataş, yaş haddinden dolayı emekli oldu.

1983 yılında Fatsa İlçe Tarım Müdürlüğü'nde memuriyetine başlayan Karataş, Kabataş Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü, Fatsa Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü, Ordu Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürü ve son olarak Ordu Valiliği İl İdare Kurulu Müdürü olarak görev yaptı.

Emeklilik nedeniyle Ordu Valiliği tarafından düzenlenen veda programı, Durugöl Aktaşlar Restoranda gerçekleşti. Vali Muammer Erol, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Turgay Ergin, Burak Keser, İl Defterdarı İbrahim Bayraktar, İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Hüseyin Öztürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zeki Ardahanlıoğlu, Valilik Birim Müdürleri ve Ordu Valiliği çalışanlarının katıldığı duygusal veda programında, Yusuf Karataş bir konuşma yaparak, "Benim için önemli olan gönül rahatlığı ile ayrılmak. Kamuda 40 yıl görev yaptım, her görevden alnımın akı ile ayrıldım. Bugün de aynı duygularla memuriyet hayatıma son noktayı koyuyorum. Devlet memurluğum süresince çalıştığım tüm Valilerimize, Vali Yardımcılarımıza, Kaymakamlarımıza; şahsıma ve mesai arkadaşlarıma verdikleri destek ve rehberliklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Vali Muammer Erol ise, Yusuf Karataş'ın görevini layıkıyla yerine getiren bir yönetici olduğunu belirterek, "Emeklilik duygusu, herkesin arzuladığı bir duygu. Önemli olan gönül huzuru içinde bu duyguya ulaşmaktır" ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : VEDA, TÖRENİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler