HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 11:37

Oda Hesapları İnceleme Toplantısı Gerçekleştirildi

Oda Hesapları İnceleme Komisyonu, düzenlediği aylık olağan toplantısını, Komisyon Başkanı Halil İbrahim Çalış başkanlığında gerçekleştirdi.
Oda Hesapları İnceleme  Toplantısı Gerçekleştirildi

Oda Hesapları İnceleme Komisyonu, düzenlediği aylık olağan toplantısını, Komisyon Başkanı Halil İbrahim Çalış başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıya Komisyon Üyeleri Engin Şensoy, Hakan Aktaş, Rasul Bakmak ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ercan Tapanoğlu da katılım sağladı.

Toplantı, Oda'nın finansal süreçlerinin gözden geçirilmesi ve hesaplarının incelenmesi amacıyla düzenlenmişti. Katılımcılar, Oda'nın mali durumu, harcamaları ve gelirleriyle ilgili detaylı bir değerlendirme yaptılar. Yapılan incelemeler sonucunda çeşitli konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu ve kararlar alındı.

Toplantının sonunda Başkan Halil İbrahim Çalış, yapılan değerlendirmeler ve alınan kararlar hakkında basına açıklamalarda bulundu. Oda'nın mali yapılanması ve geleceğe yönelik planlamaları hakkında bilgi vererek, yapılan çalışmaların Oda'nın misyonu ve vizyonuna uygun olduğunu vurguladı.

Oda Hesapları İnceleme Komisyonu'nun aldığı kararlar ve yapılan değerlendirmeler, Oda'nın şeffaflık ilkesi doğrultusunda üyelere duyurulacak ve ilgili raporlar paylaşılacaktır.

 

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler