HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 14:06

MUTLULUĞA “EVET” DEDİLER

Giresun Belediyesi, geride bıraktığımız 2023 yılında da evlenme heyecanı yaşayan çiftlerin işlemlerini gerçekleştirdi.
MUTLULUĞA “EVET” DEDİLER

Giresun Belediyesi, geride bıraktığımız 2023 yılında da evlenme heyecanı yaşayan çiftlerin işlemlerini gerçekleştirdi.

Giresun Belediyesi Nikah Memurluğu tarafından yıl içerisinde Türk vatandaşı ve yabancı ülke uyruklular olmak üzere bine yakın çiftin nikahı kıyıldı.

Mutlu bir yuva kurmak için Giresun Belediyesi’ne müracaat eden çiftlerin işlemleri yapılan kontrollerin ardından kısa süre içerisinde tamamlanarak nikah akitleri gerçekleştiriliyor. Yeni yuva kurmak isteyen çiftlerin nikahları yine çiftlerin talepleri doğrultusunda Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun katılımı ya da görevlendirilen nikah memurunun katılımı ile Belediye Nikah Dairesi’nde veya şehrin farklı noktalarında bulunan düğün salonlarında gerçekleştiriliyor.

Haziran, Temmuz ve Eylül Aylarında diğer aylara oranla çok daha yoğun şekilde gerçekleşen nikah işlemlerinin aylık dağılımı ise şu şekilde oldu: Ocak 29, Şubat 35, Mart 49, Nisan 50, Mayıs 86, Haziran 105, Temmuz 175, Ağustos 76, Eylül 104, Ekim 96, Kasım 68, Aralık 33.

Yıl boyunca çiftleri gerek düğün törenlerinde gerekse de nikahlarında yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, hayatlarını birleştiren tüm çiftlere mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir evlilik hayatı temennisinde bulunarak, “Yoğun mesaimize aldırmadan vatandaşlarımızın mutluluklarına da ortak oluyoruz. Çiftlerimizin en mutlu günlerine ortak olmaktan, nikahlarına şahitlik etmekten büyük bir sevinç ve heyecan duyuyorum. Mutlu bir aile kurmak isteyen vatandaşlarımıza hizmet veren Nikah Memurluğumuz nikah işlemleri için başvuran çiftlerin gerekli evrakları teslim etmelerinin ardından kısa süre içerisinde nikah işlemlerini gerçekleştiriyor. Toplumumuzun en temel birimi olan aile yapısını kurarak birlikteliğe adım atan tüm çiftlerimizi bir kez daha kutluyorum. 2023 yılında yoğun mesai harcayan nikah memurluğu personellerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MUTLULUĞA “EVET” DEDİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler