HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Aralık 2023 Cumartesi Saat: 16:14

MÜDÜR ACU, ATÖLYEDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Aybastı Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, ilçedeki Kodlama Yazılım Atölyesi'ni ziyaret ederek öğrenci çalışmalarını yakından inceledi.
MÜDÜR ACU, ATÖLYEDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Aybastı Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, ilçedeki Kodlama Yazılım Atölyesi'ni ziyaret ederek öğrenci çalışmalarını yakından inceledi.

Atölyede gerçekleşen etkinlikler ve öğretmenlerden edindiği bilgilerle ilgili açıklamalarda bulunan Acu, çağın gerekliliklerine uygun imkanlarla çocukların yeteneklerinin ortaya çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Acu, "Çocuklarımızın yarattığı şeyler gerçekten harika. Önemli olan, onları çağın ihtiyaçlarına uygun olanaklarla buluşturabilmek. Bunu başardığımızda, çocuklarımızın başaramayacakları hiçbir şey yok. Geleceğin teknolojisi, robotlar ve akıllı cihazlar temelinde şekilleniyor. Bu nedenle, ilerleyen günlerde robotik, kodlama ve algoritmaların hayatımızın her alanında ne kadar önemli olduğunu daha fazla fark edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çocukların gelecekte temel yapı taşları olacağını belirten Acu, robotik kodlamanın ve geleceğin teknolojisinin yaşamımızı şekillendirdiği bu dönemde, kodlama becerilerinin büyük bir avantaj sağladığını vurguladı. Ayrıca, atölyenin son teknoloji cihazlarla donatılmış olduğunu ve öğrencilere geleceğe hazırlanmalarında önemli bir destek olacağını dile getirdi.

Acu sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bu atölye, öğrencilere, geleceğin teknolojisine dair pratik deneyimler kazanma fırsatı sunuyor. Robotik kodlama, ilerideki meslekler için önemli bir temel oluşturuyor. Bu atölye, öğrencilerimize sadece bilgi değil, aynı zamanda beceri ve deneyim kazandırarak, rekabet avantajına sahip bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olacak."

 




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, ACU, ATÖLYEDEKİ, ÇALIŞMALARI, İNCELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler