HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Aralık 2023 Cuma Saat: 14:31

BÜYÜKŞEHRİN YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Ordu’nun Perşembe ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor.
BÜYÜKŞEHRİN YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Ordu’nun Perşembe ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. İlçede birçok noktada çalışma yürütülürken, yollar konforlu bir yapıya dönüştürülüyor.
Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Perşembe ilçesi Bolatlı Mahallesi ile İstanbulboğazı Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda başlatılan asfalt çalışması tamamlandı.
2,8 KM’LİK ÇALIŞMA TAMAMLANDI
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesine bağlı Bolatlı ,Uzundüz ve İstanbulboğazı Mahallelerine ulaşım sağlayan 2,8 km’lik yolda başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışma ile yollar konforlu bir yapıya dönüştürüldü.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR
Yapılan çalışma nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden İstanbulboğazı Mahalle Muhtarı Mehmet Baş, Uzun yıllardır hayalini kurduğumuz asfalt çalışması bugün itibariyle gerçekleşti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, dedi.
Mahalle muhtarı Mehmet Baş, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:
“Uzun yıllardır bir hayalimiz vardı. Bu yolun asfalt olması konusunda büyük çabalar gösterdik. Ancak bir türlü yapılmadı. Bu konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’e anlattık. Yapılması için talimat verdi. Ekipler bugün çalışmalara başladılar ve hayalimizi gerçekleştirdiler. Allah onlardan razı olsun. Yılların sorunu bir talimat ile çözüme kavuştu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
BAŞKAN TANDOĞAN’DAN HİLMİ GÜLER’E YOL TEŞEKKÜRÜ
Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, “54 Mahallesi ile sakin şehir Perşembe’de sürdürülen yol çalışmaları bizler kadar ilçe sakinlerimizi de mutlu ediyor. Şuan ilçemizin her bir noktasında gerek bizim kendi ekiplerimiz gerekse de Büyükşehir Belediyemiz ekiplerimiz gece-gündüz çalışma yürütüyor. Ben öncelikle bizlere verdiği büyük destek ve önem için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHRİN, YOL, SEFERBERLİĞİ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler