- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
HAMSİLİ FESTİVALE TEŞEKKÜR.
Perşembe Belediyesi Hamsi Festivalini,n bu sene 4. sünü yaptı. Festivale her seneden daha fazla katılım oldu. Festivalin katılımcıları arasında Perşembe BeDairesi eski Başkanı Cihat Albayrak da vardı. Albayrak festival katılımcıları ile tek tek ilgilenirken Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayim Tandoğan ve emeği geçenlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile teşekkür etti.
İşte AK Parti Perşembe Belediye Başkan Aday Adayı Cihat Albayrak'ın dikkat çeken o teşekkür paylaşımı.
"Perşembe Belediyemiz tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Hamsi Festivali'ne katılarak hemşehrilerimizle bir araya geldik.
Festivale katılarak onur veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Kıymetli Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'i de Perşembe'mizde misafir ettik.
Bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde emeği bulunan başta Perşembe Belediye Başkanımız Mustafa Sayım Tandoğan olmak üzere hamsilerin hazırlanmasından pişirilmesine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

