HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ağustos 2023 Cumartesi Saat: 23:45

Aras Bulut İynemli'ye Disney Tepkisi!

Disney'in kendi platformunda yayımlamadığı Atatürk dizisinin fragmanını paylaşan Aras Bulut İynemli'ye sosyal medyadan eleştiriler geldi.
Aras Bulut İynemli'ye Disney Tepkisi!

Disney'in kendi platformunda yayımlamadığı Atatürk dizisinin fragmanını paylaşan Aras Bulut İynemli'ye sosyal medyadan eleştiriler geldi. Konuyu köşesine taşıyan Ahmet Hakan, "Atatürk'ün duygularını zerre hissetmemişsin" ifadelerini kullandı.

Atatürk dizisi yapacağını duyuran Disney'in bu kararından vazgeçmesi ve Ermeni Lobisi'nin Disney'in Atatürk filmi yapmasını engellediklerini açıklamasının ardından kamuoyunda Disney'e tepki yağdı. Kimi sanatçıların ise bu duruma tepki göstermemesi eleştirilere neden oldu. Disney'in yayınlamadığı Atatürk dizisinin baş rolü Aras Bulut İynemli dizinin fragmanını şu sözlerle paylaştı:

"1881’de doğdu… İlelebet yaşayacak… En büyük kahramanımızın milletimizi ayağa kaldıran tutkusu hep bizimleydi… Biz bir film yaptık; Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık. Ona ve eserine layık olabilmek hepimizin en büyük gayesi oldu. O zaman da, şimdi de, gelecekte de her zaman ATATÜRK…"

İynemli, bir muhabirin "Yayınlanmaması, Ermeni lobisinden kaynaklı" sözüne karşılık, "Hiç oralara girmeyelim" ifadelerini kullanmıştı. 

ATATÜRK'ÜN DUYGULARINI ZERRE HİSSETMEMİŞSİN

Aras Bulut İynemli'ye bir tepki de Ahmet Hakan'dan geldi. Hürriyet'teki köşesinde İynemli'nin paylaşımına yer veren Hakan, "Atatürk’ün duygularını hissetmeye çalıştık” diyorsun ama maalesef zerre kadar hissetmemişsin." ifadelerini kullandı. 

Hakan'ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

Disney’in Atatürk filminde Atatürk’ü canlandıran Aras Bulut İynemli, filmin fragmanını yayınlayıp altına şunu yazmış:

“Biz bir film yaptık. Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık.”

İyi de Aras Bulut, yaptığınız film Disney’de yayınlanacaktı, yayınlanmıyor.

Niye? Çünkü Diaspora Atatürk’e “soykırımcı” diye iftira attı, Disney de bu iftirayı doğru kabul etti.

“Atatürk’ün duygularını hissetmeye çalıştık” diyorsun ama maalesef zerre kadar hissetmemişsin. Hissetseydin Atatürk’e atılan iftira karşısında bu derece edilgen kalmazdın.

 




Anahtar Kelimeler : Aras, Bulut, İynemli'ye, Disney, Tepkisi!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler