HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Temmuz 2021 Pazar Saat: 23:58

EVSEL TEKSTİL ATIKLARI GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILACAK

Ünye Belediyesi, kentte tekstil atıklarının geri dönüşüme kazandırılması için önemli bir projeye imza attı.
EVSEL TEKSTİL ATIKLARI GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILACAK

Ünye Belediyesi, kentte tekstil atıklarının geri dönüşüme kazandırılması için önemli bir projeye imza attı. Çalışma kapsamında kentin 50 noktasına yerleştirilen ‘Evsel Tekstil Atık Geri Dönüşüm’ konteynerleri ile kent genelinde kullanılmayan atıklar toplanarak geri dönüşüme kazandırılacak.

Ünye Belediyesi, geri dönüşüm çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, kentin birçok noktasına ‘Evsel Tekstil Atık Geri Dönüşüm’ konteynerleri yerleştirdi.

Başkan Tavlı, “Geri Dönüşüm Anlamında En Aktif Çalışan Belediyelerin Başında 

Geliyoruz”

Ünye’de Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geri dönüşüm çalışmaları anlamında çok sayıda projenin eş zamanlı yürütüldüğünü ifade eden, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, evsel plastik, kâğıt ve benzeri geri dönüşümler anlamında kentin birçok noktasında siteler ve kurumlar dâhil toplama noktalarının aktif olarak faaliyette olduğunu belirtti. Başkan Tavlı, tüm bunların yanında elektronik atıklar ve pil gibi çevreye zararlı atıkların da aynı şekilde düzenli olarak toplandığını kaydetti. Tüm bu çalışmalara ek olarak evsel tekstil atıklarının da geri dönüşüme kazandırılması için örnek olacak bir projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bu kapsamda Ünye’nin 50 noktasında hizmet verecek olan ‘Evsel Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm’ noktalarının oluşturulduğunu ve buralardan periyodik olarak toplanan atıkların geri dönüşüme kazandırılacağını söyledi. Başkan Tavlı ayrıca, talebin artması durumunda dönüşüm toplama alanlarının sayısını arttırılacağını da sözlerine ekledi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler