HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Haziran 2023 Perşembe

BEYAZ YAKALIDAN FAZLA KAZANIYORLAR

Ülkemizde 2000’li yıllara kadar otomotiv satış sonrası hizmetlerinde ve oto sanayi bölgelerinde aktif çalışan rolünde olmak, birçok kişi için cazip görülmüyordu.
BEYAZ YAKALIDAN FAZLA KAZANIYORLAR

Ülkemizde 2000’li yıllara kadar otomotiv satış sonrası hizmetlerinde ve oto sanayi bölgelerinde aktif çalışan rolünde olmak, birçok kişi için cazip görünmezken, sektörde her geçen gün artış gösteren nitelikli eleman ihtiyacı nedeniyle özellikle kazanç anlamında günümüzde avantajlı bir konuma oturdu. Çalışma şartları son 10 yıl içinde ciddi gelişim gösteren oto servislerinde kurumsallaşmanın da etkisiyle standartlar yükselirken, artık tecrübeli bir boya teknisyeninin aylık kazancı 25 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Birçok beyaz yakalıdan daha yüksek kazanç elde edebilen oto servisi çalışanlarının her anlamda saygın bir mesleğe sahip olduğuna dikkat çeken RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Geçmişte okumazsan sanayiye düşersin şeklinde yanlış bir algı varken, bugün kendini geliştiren kalifiye oto servisi çalışanları, beyaz yakalıların kıskanacağı boyutlarda kazanç elde ediyor. RS Boyasız Onarım tarafında verdiğimiz eğitimlerle gençlere iş garantisi veriyoruz. Bu tarafta eğitime ilgi çok yüksek ve çok kısa süre içerisinde sektör için rekor diyebileceğimiz seviyede eğitime katılım sağlandı. Kendini geliştiren kendi işini yapma imkânı kazanıyor ve aylık ortalama 100 bin TL ciro yapabiliyor.” dedi.




Anahtar Kelimeler : BEYAZ, YAKALIDAN, FAZLA, KAZANIYORLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler