HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Haziran 2021 Çarşamba

FINDIK BAHÇESİ İCRADAN SATILIK

Ünye İcra Dairesi tarafından Ünye Pelitliyatak Mahallesi'nde fındık bahçesi icradan satılıktır (çoklu satış) yapılacaktır.
FINDIK BAHÇESİ İCRADAN SATILIK

Ünye  İcra Dairesi tarafından Ünye Pelitliyatak Mahallesi'nde fındık bahçesi icradan satılıktır (çoklu satış) yapılacaktır.

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre Bilirkişi raporuna göre: Taşınmazda fiili olarak üzerinde asgari 15-20 yaşlarında normal verim periyodunda fındık ocaklarının bulunduğu fındık bahçesi olarak kullanılmaktadır. Genel kullanım amacı fındık bahçesidir. Killi tınlı, sığ derinlikte toprak yapısına sahiptir. Bu nedenle verim kabiliyeti düşüktür. İlçenin çok yüksek kısmındaki rakımında yer alması nedeniyle doğal afet riskleri (don, kısa süreli kuraklık) yüksektir. Ortalama olarak % 45- % 70 eğime sahiptir. İlçenin 720-820 metre rakımında yer almaktadır. Ünye İlçe merkezine 60 km. mesafede bulunmaktadır. Taşınmaz mevcut bu niteliği ile DİKİLİ TARIM ARAZİSİ özelliğindedir. Taşınmazın kadastro yoluna cephesi bulunmaktadır.

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız ...




Anahtar Kelimeler : FINDIK, BAHÇESİ, İCRADAN, SATILIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler