HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mart 2023 Perşembe Saat: 08:31

BAŞHEKİMLER ULUBEY’DE TOPLANDI

Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen başhekimler toplantısı bu ay Ulubey Devlet Hastanesinde düzenlendi.
BAŞHEKİMLER ULUBEY’DE TOPLANDI

Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen başhekimler toplantısı bu ay Ulubey Devlet Hastanesinde düzenlendi.

 Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Kerem Dost Bilmez, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Kamil Güler, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Özerhan Özer ile birlikte toplantı öncesinde Ulubey Devlet Hastanesi hizmet birimlerini ziyaret ederek, hizmet birimleri ile ilgili bilgi aldı ve fiziksel alanları inceledi. Ziyaretin ardından Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün Başkanlığında Ulubey Devlet Hastanesi toplantı salonunda İlimiz Sağlık Hizmetleri hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ulubey Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Uğur Kırış açılış konuşmasını gerçekleştirerek katılımcılara hoş geldiniz dedi. Kırış’tan sonra kürsüye çıkan UIubey Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Hasan Bingöl, hastane birimleri, hizmet kapasitesi, yapılması planlanan iyileştirmeler ile personel durumu hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı.

Ulubey Devlet Hastanesi sunumunun ardından sırası ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı ve Destek Hizmetleri Başkanlığı sunumlarıyla hastane hizmetleri ve mali durum masaya yatırıldı.

Toplantıda kapanış konuşmasını gerçekleştiren Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün, sözlerine katılımcılara hoş geldiniz diyerek başladı. “Her ay farklı bir ilçemizde gerçekleştirdiğimiz toplantımızı bu ay Ulubey Devlet Hastanesinde yaptık. Sizleri burada görmekten ve sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Bu toplantıların her geçen gün daha verimli hale geldiğini görmekten mutluyum.” dedi. Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün, ev sahipliği ve misafirperverliği için Ulubey Devlet Hastanesi Yönetimine ve çalışanlara teşekkür ederek, katılımcı tüm hastane yöneticilerimize çalışmalarında başarılar diledi.

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : BAŞHEKİMLER, ULUBEY’DE, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler