HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ocak 2023 Pazartesi Saat: 10:31

BAŞKAN GÜLER: “AMACIMIZ SEVGİYİ BÜYÜTMEK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı personeli ile bir araya geldi.
BAŞKAN GÜLER: “AMACIMIZ SEVGİYİ BÜYÜTMEK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı personeli ile bir araya geldi. Sosyal Hizmetler personelinin çok önemli bir görev yürüttüğünü belirten Başkan Güler, “Hem görevlerini yapıyorlar hem de dua alıyorlar. Bizler yaşlıları anne babamız, engellileri ise kardeşlerimiz gibi görmeliyiz. Gerçekten çok kutsal bir görev” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın Ordu Kültür Otağı’nda düzenlediği moral gecesine katıldı. Başkan Güler, gerçekleştirilen etkinlikte sosyal belediyecilik alanında önemli işlere imza atan personel ile bir araya gelerek özverili çalışmaları dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

BAŞKAN GÜLER: “KUTSAL BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ”

Programda bir konuşma yapan Başkan Güler, Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı personelinin kutsal bir görev yaptığını söyledi.

En önemli amaçlarını ‘sevgiyi büyütmek’ olarak tanımlayan Başkan Güler, “Biz bir aileyiz. Güzel Ordu’muza hizmet etmeye çalışıyoruz. Sosyal hizmetler personelimiz gerçekten çok önemli bir görev yapıyor. Hem görevlerini yapıyorlar hem de dua alıyorlar. Bizler yaşlıları anne babamız, engellileri ise kardeşlerimiz gibi görmeliyiz. Gerçekten çok kutsal bir görev. Hepimiz hizmet ettiğimiz insanların durumuna düşebiliriz. Bu kapsamda kendimizin gölgelerine hizmet ediyoruz. Biz sevgiyi büyüterek bu işleri yapacağız. Herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay’da kendilerini yalnız bırakmayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Güler daha sonra personel ile birlikte pasta keserek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler