HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Aralık 2022 Perşembe Saat: 08:00

TEMA VAKFI 30 YAŞINDA

Türkiye'de 1992 yılından bu yana erozyon ve çölleşme tehlikesine karşı toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı artırmak üzere çalışmalarını sürdüren TEMA Vakfı'nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ordu'da çeşitli
TEMA VAKFI 30 YAŞINDA

Türkiye'de 1992 yılından bu yana erozyon ve çölleşme tehlikesine karşı toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı artırmak üzere çalışmalarını sürdüren TEMA Vakfı'nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ordu'da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

TEMA Vakfı Ordu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında 1 Aralık Perşembe günü Altınordu ilçesinde saat 13.00'da yürüyüş organize edildi.

Kutlamalar kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi şehir bandosu eşliğinde Sırrıpaşa Caddesi (Fidangör girişi) 19 Eylül İlköğretim Okulu önünden başlayacak kortej yürüyüşü yapılacak.

Ceren Özdemir parkında son bulacak yürüyüş sonrası yine aynı noktada stant açılacak.

TEMA Vakfı Ordu İl Temsilcisi Çiğdem Bekdemir, TEMA Vakfı, 1 milyona aşkın gönüllüsünün desteğiyle 81 il, 309 ilçe, 80 mahalle ve 145 üniversite olmak üzere toplam 615 noktada aktif olarak faaliyet göstermektedir." dedi.

Ordu'da da bir dizi etkinlikler düzenleneceğini belirten Bekdemir, perşembe günü saat 13.00'da başlayacak yürüyüşe herkesi davet etti.




Anahtar Kelimeler : TEMA, VAKFI, 30, YAŞINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler