HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Ekim 2022 Cuma Saat: 08:44

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ FATiH ERBAKAN’DIR

Yeniden Refah Partisi Ordu İlinin 2. Olağan kongresi için bir araya geldi.
CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ FATiH ERBAKAN’DIR

Yeniden Refah Partisi Ordu İlinin  2. Olağan kongresi için bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi  düzenlemiş olduğu kahvaltı programına Genel Başkan Yardımcısı ve STK Halkla İlişkiler Başkanı Cemil Çolak, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Ordu İl Sorumlusu Emin Menşur, Ordu İl Başkanı Adem Ağca, Samsun İl Başkan Vekili Ali Rıza Türedi, Samsun İl Başkan Yardımcısı Berkay Erkan, Genel Merkez Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Tunahan Şahin katıldı.

SORUŞTURMA  ADİL YAPILMALI

Genel Başkan Yardımcısı ve STK Halkla İlişkiler Başkanı Cemil Çolak  burada yaptığı konuşmada, Genel Başkanımız Dr.   Fatih Erbakan beyin selamlarını getirdik diyen Çolak ‘Bartın’ın Amasya ilçesinde bir maden kazası olmuştur. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Çok önemli sadece bir kaza olarak algılanmaması gerekir. Genel başkanımızda bizde ekipler orda çalışmalar yaptık. Bu maden ocağı Devlet kontrolünde olan bir maden ocağı ve burada ihmal var mı diye asıl önemli olan 2 maddenin altını çizersek burada Adalet Bakanlığı 5 kişi görevlendirmiş bulunuyor. Burada bu soruşturmanın adil bir şekilde yapılması için biz talepte bulunduk. Artı ikincisi de şu anda mağdur olan ailelerin ilelebet bakımlarının üstlenmesi için devletimiz gerekli çalışmaları yapmasını istiyoruz. Allah bu millete böyle kaza bela göstermesin diyorum’ dedi.

GÜNDEM EKONOMİ

Şu anda Ordu’dayız kongreler var Türk siyaseti hızlanmış bir durumda malum takip ediyorsunuz yoruma açık bırakıyorum biri Amerika’ya gidiyor öbürü geliyor öbürü gidiyor Amerika’ya böyle bir siyaset var farkındaysanız 81 vilayeti gezen bir Dr. Fatih Erbakan var. Avrupa’yla hiç bir işi gücü olmayan Batıyla hiç bir işi olmayan sadece ilk evvel kendi milleti ve İslam coğrafyası derdi olan bir Fatih Erbakan var. Biz kendi içimizde ülkemizde bu çalışmalar yapıyoru, diyen Çolak, Bizi şu an ilgilendiren tek durum ekonomi dış borçlar ve iç borçlar bizi ilgilendiren  en önemli şey son 2 yılda 565 katrilyona varan  faizler ve ödemeler ve  borçlardır. Bunlar kimin sırtına vurulduğudur . Bizim insanımız İşçi, kamu, köylü, dul, yetim, emekli, insanlarımız mağdur bir durumda geçinemiyorlar. Çok zor şartlarda hayatını idama etmeye çalışıyorlar. Fındık üretici öyle, Çay üreticisi öyle hiç kimse hak ettiği değeri ve hak ettiğini almıyor. Ama Türkiye Cumhuriyetinin siyasi tarihine baktığımız zaman 70 dönemde bir Erbakan tarihinin çaya ve fındığa yöresel bazda en yüksek zammını veren bir Erbakan, işçi, memur, köylü, dul, yetim, esnaf ve emeklilere en yüksek zammı veren bir Erbakan var. Bunun yanı sıra biz yaptık yine yaparız diyen Dr. Fatih  Erbakan nasıl yapacağımızı da  150 milyar dolarlık ikincisi yolda olmak kaydıyla beraber kaynak paketi  kitabında da  biz bu işi nasıl yapacağımızın da o kitapta yazmış durumdayız. dolayısıyla hayal satmıyoruz, hayal unu da satmıyoruz, biz geçmiş dönem de yaptık yine yaparız diyoruz onun için bu ülkenin acilen ekonomi kalkınmayla ilgili radikal kararlar almak zorunda. Bunun içinde bir israfı önlemek zorunda 2. yerli ve milli arsa hamlelerini harekete geçirmek sorundayız her ne olursa olsun bu ilke kazanır ve kazandığını da vatandaşıyla paylaşan bir politika izleyeceğiz Allah’ın izniyle bunu geçmiş dönemde yaptık yine yapacağız halkımız şu anda Türkiye genelinde 81 vilayet 900’ü aşkın ilçemizde kurulmuş durumdayız. 300 bine yakın net üyemiz, 400 bine yakında  gayri remi üyemiz  var ama bir cümlenin altını çiziyorum 1 milyonu aşkın  görünmez gönüllü üyemiz var. Bir vatandaşa gidiyoruz umudumuz Fatih Erbakan yapar  diyorlar peki kardeşim sizi üye yapalım dediğimizde orda dur eğer beni üye yaparsanız hanımım belediyeye çalışıyor hafta sonu işine son verirler,  kızım şu an KPSS sınavı girecek çekiniyorlar insanlar partilerinden istifa ettiriyorlar. Korku  imparatorluğunun olduğu bir dönemde biz çalışmalarımıza devam ettiriyoruz. Allah’ın izniyle gelecek olan seçimde Cumhurbaşkanı adayı olarak Fatih Erbakan beyi koyacağız, biz ikinci turda hiç kimseyi desteklemiyoruz’ dedi.

nCANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : CUMHURBAŞKANI, ADAYIMIZ, FATiH, ERBAKAN’DIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler