HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Ekim 2022 Salı Saat: 08:19

‘ORDU’YU, 19 İLÇESİYLE BİRLİKTE KUŞATACAĞIZ’

DEVA Partisi Genel Bşk. Yardımcısı ve Parti Sözcüsü 24. Dönem Milletvekili, Sn. İdris Şahin Ordu Il Başkanlığı’nı ziyaret etti.
‘ORDU’YU, 19 İLÇESİYLE  BİRLİKTE KUŞATACAĞIZ’

DEVA Partisi Genel Bşk. Yardımcısı ve Parti Sözcüsü 24. Dönem Milletvekili, Sn. İdris Şahin Ordu Il Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Parti Sözcüsü Şahin şöyle konuştu: Bugün fındığıyla, dereleriyle meşhur Ordu ilimizde olmaktan ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla hasbihal etmekten büyük bir memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim. 19 ilçesiyle özellikle türkülere destan, bir kısım faaliyetleriyle hepimizin gönlünde çok müstesna bir yeri olan Ordu’da DEVA Partisinin tohumlarının filizlenmiş olduğunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada inşallah bu teşkilatın, aile ortamının dalga dalga yayılarak bütün Ordu’yu, 19 ilçesiyle birlikte kuşatacağından kesinlikle eminim. 

İdris Şahin “Ordu Değişimi Satın Almış”

Ordulu değişimi satın almış, onu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz de DEVA Partisi olarak milletimize vadettiğimiz, adaleti, özgürlüğü ve refah toplumunu inşallah başta Karadeniz’in İncisi Ordu’dan başlamak kaydıyla, bütün Türkiye’mize yaymak gibi bir arzu içerisindeyiz.   

Erkan Türkmen ‘‘ Bu Yola Baş Koyduk’’

Ev sahibi, İl Başkanı Erkan Türkmen de ziyarette dair yaptığı açıklamada şunları söyledi: Genel Başkan Yardımcısı  İdris Şahin’i misafir etmekten büyük onur duyduk. Sn. Şahin’in de dediği gibi Türkiye büyük değişime karar verdi. Bizler de DEVA kadroları olarak, memleketimiz için en doğrusunu yapmak üzere bu yola baş koyduk. Çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için büyük bir kararlılık ve azimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Altınordu İlçe Başkanımız Zahide Laçin’e Görevinde  Başarılar Diliyorum

Türkmen sözlerine şöyle devam etti: Yeni atanan Altınordu İlçe Başkanımızın rozetini de Genel Başkan Yardımcımız Sn. Şahin tarafından takılması da bu süreç adına bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bu vesile ile Sn. Zahide Laçin’e çalışmalarında başarılar diliyorum, Altınordu’da siyasete kadın eli değecek, tekrar hayırlı olsun.

      nBÜLTEN





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler