HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Temmuz 2022 Pazartesi

MİTİNG HAVASINDA GEÇİYOR

Ülke genelinde olduğu gibi Ordu genelinde ziyaretlerini sürdüren MHP, Cumhur İttifakı ve 2023 hedefleri her kesimden her fikirden insana anlatılarak siyasi çalışmalarını sürdürüyor.
MİTİNG HAVASINDA GEÇİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi genel merkez yetkilileri MHP Ordu il ve ilçe yöneticileri “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı programları kapsamında Ordu ve ilçelerinde olduğu gibi Ünye Ramada Otel sosyal tesisleri toplantı salonunda Ünyeli partililer ve Ünyeli hemşerileriyle ve cumhur ittifakı başkan ve üyeleriyle  bir araya gelerek 2023 seçimine giden süreçteki yol haritasına dair miting havasında gerçekleşen istişare de bulundular. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Kılıç, MYK Üyeleri Kadir Şekerci, Murat Kotra ve Afşin Birben ile birlikte, Ordu ve ilçelerinde olduğu gibi Ünye’yi de ziyaret etti. MHP Genel merkez heyetine MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, Ünye ilçe teşkilatı, bazı muhtar ve sivil toplum kuruluşları başkanlarının yanı sıra Cumhur İttifakının temsilcileri belediye başkanı Hüseyin Tavlı, Başkan yardımcısı  Orhan Güler ve AK Parti Ünye ilçe başkanı Kenan Selim Argan eşlik etti.

MHP Ünye ilçe Başkanı Av.Murtaza Hacıimamoğlu: “Cumhur İttifakı ‘Türkiye’m Nidası’dır”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ünye ilçe başkanı Murtaza Hacıimamoğlu  Cumhur İttifakının gücüne işaret ettiği açıklamasında muhalefete seslenerek  “Türkiye’yi yıldıramayacaksınız” dedi. 

“Bugüne kadar Allah’tan başkasına secde etmemiş dava arkadaşlarım ve dava büyüklerim. Bugün buraya liderimizin daveti ile geldik. Birlik olduk beraber olduk, tek yürek olduk, üç hilalin altında ülkücü oldunuz, memleket ve sancak sevdasını aldınız geldiniz. Milliyetçi Hareket Davası kurulduğu günden bu güne kadar devletin ve milletin yanında olmuştur. Yapılamaz çözülemez denilen her sorunun çözümü için gayret göstermiştir. Cumhur İttifakı Ağrı’dan seslenen bir vatandaşın Edirne’den Türkiye’m diye nidalanmasıdır. Doğudan batıya kuzeyden güneye Cumhur İttifakı Anadolu’nun ruhudur, tam bağımsız Türkiye’dir.

” Bizim liderlerimizin birlikteliği sıradan bir birliktelik değil. Bizim birlikteliğimiz vatan birlikteliği ve tepede nasıl birliktelik varsa memleketin her köşesinde birlik ve beraberlik ruhu içerisinde çalışıyoruz. Kardeşlik içinde çalışıyoruz.”dedi. 

MHP Ordu il Başkanı Naci Şanlıtürk: “Muhalefet Teröristin Ne Demek Olduğunu Bilmiyor mu?”

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk  “Bu toplantıların özü, muhalefetin ne yapmak istediğini, Cumhur İttifakının neler yaptığını ve yapacağını milletimizle paylaşmaktır. İlçe ilçe geziyoruz. MHP heyetimiz vatandaşlarımızla 2023 hasbi halinde bulunuyor. Muhalefetin söylemlerinden, Selahattin Demirtaş’ın neden içeride olduğunu Kılıçdaroğlu bilmiyor mu? Teröristin ne demek olduğunu Kılıçdaroğlu bilmiyor mu? Kobani olaylarını, Osman Kavala’yı, gezi olaylarını bilmiyor mu bunlar? Meydana gelen olayları, kaybettiklerimizi, şehitlerimizi görmüyor mu bu muhalefet? Hiçbir Türk milliyetçisi askerimizi polisimizi şehit edenlerle beraber oturup kalkan hain siyasi taraflarla bir araya gelir mi? Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli eli kanlı insanlarla bir araya gelir mi” dedi.

MHP İL Başkanı Naci Şanlıtürk”AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partimiz 2023 için gayretli bir çalışma içinde. Allah’ın izniyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a daha yüksek bir oranla Cumhurbaşkanlığını kazandıracağız.  Ben partimizde kırgın dargın birileri varsa hepsini aynı çatı altında bir arada olmaya davet ediyorum. Cumhur İttifakı Ordu’da birlik içinde çalışmaktadır.”dedi 

MHP MYK Üyesi Kadir Şekerci “Bizim Aklımız Hep Türkiye’dir”

Şekerci “Sayın Genel Başkanımızın en önemli düsturlarından biri şudur ki; “Benim aklım hep Türkiye’dir” şeklinde ifade eder. Biz mücadelemizi ne gerekiyorsa onu yaparak ülkemizi muhafaza etmeliyiz. Ancak karşımızdaki zillet İttifakının da ne yaptığını, altılı masanın nasıl oluştuğunu hafızalarımızı biraz tazeleyerek anlamlandırabiliriz. Ellerine bir belge tutuşturulup operasyonlarla genel başkan yapılanları da biliyoruz. Hem kendisini hem partisini hiçe sayarak 15 milletvekilini İP Partisi müdiresine teslim eden Kılıçdaroğlu’nu iyi biliyoruz. Biz muhalefetin neler yaptığını iyi biliyoruz. 15 Temmuz’daki vatan hainlerini çok iyi biliyoruz. Biz altılı masanın bir araya gelmesinin arka planındaki meselesi de iyi biliyoruz.  Sayın Devlet Bahçeli Bazı şeyleri söylerken hep Türk milletini öne çıkarmasını altında hep bu sebepler vardır. Milliyetçi Hareket Partisi operasyonların Partisi değildir.” ifadelerini kullandı.

MYK Üyesi  Afşin Birben “21. Asır Türk Asrı olacaktır”

MHP MYK Üyesi, Ünyeli siyasetçi Afşin Birben de konuşmasında Cumhur İttifakının Türk Asrı’na verdiği öneme dikkat çekti.

“Adım Adım 2023 diyerek anlatma ve Aydınlatma toplantılarımızı sürdürüyoruz. Cumhur İttifakının niye kurulduğunu ve zillet İttifakının ne yapmaya çalıştığını anlatmak üzere buradayız. Devletin ve milletin bekası için, MHP’li ülkücüler olarak Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ’ye verdiğimiz sözümüz için çalışıyoruz. Allah izin ederse 2023 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz. Cumhur İttifakının tek amacı seçim değil. İnşallah gelecek nesillere faydamız olacak ve 21. Asır Türk Asrı olacaktır.”diye konuştu

MHP Genel 

Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Kılıç “Pazara Kadar  Değil, Mezara Kadar”

Filiz Kılıç “Halkımızın derdini dinleme ve dertleriyle dertlenme derdindeyiz. Millet İttifakının, zillet İttifakının akıl tutulmalarından bahsediyoruz. Sayın Genel Başkanımızın sizlere olan selamlarını büyük bir gururla iletmek istiyorum. “Zafer zafer benim diyebilenlerin mükâfatıdır” diyen Genel Başkanımızın yolundayız. Şanlı tarihimizden aldığımız güç ve damarlarımdaki asil kandan aldığımız güçle biz bu dava yolunda milletimizin yanında milletimizin yararına olmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakı pazara kadar değil, mezara kadar kurulmuş bir ittifaktır. Cumhur İttifakı ülkemizin refahı için ilelebet devam edecektir.

Cumhurbaşkanımız Rize’deki çay üreticilerine taban fiyat açıklayarak yüzlerini güldürdü. İnşallah yakın bir tarihte Ordu’daki fındık üreticilerinin de yüzünü de güldürecektir sayın cumhurbaşkanımız ” Diyerek konuşmasını tamamladı .

  nAHMET YENİN




Anahtar Kelimeler : MİTİNG, HAVASINDA, GEÇİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler