HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Nisan 2022 Cumartesi Saat: 23:37

ŞANLITÜRK’TEN “ÖZEL” MİSİLLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen Osman Kavala için tehditvari söylemlerde bulunan CHP’li Özgür Özel’e, MHP’li Şanlıtürk’ten özel misilleme geldi.
ŞANLITÜRK’TEN “ÖZEL” MİSİLLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen Osman Kavala için tehditvari söylemlerde bulunan CHP’li Özgür Özel’e, MHP’li Şanlıtürk’ten özel misilleme geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiği İl, ilçe iftar programlarının finalini Ordu Ramada Plaza Otelde İlçe Başkanları, Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, Ülkü Ocakları Başkanı Doğan Mert Duran, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Şube Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte gerçekleştirdi. 

Ramazan ayı boyunca, Türkiye’nin 38 yıldır terör belasına yaptığı mücadelelere dikkat çeken Başkan Şanlıtürk, iftar programında ki gündeminde Türkiye’nin terörle mücadele, Osman Kavala davası ve CHP’li Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tehditvari açıklamaları vardı. Gezi olaylarının baş aktörlerinden Osman Kavala için verilen ceza üzerine harekete geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, hesaplaşma konusunda ki restine bir misillemede MHP’li Şanlıtürk’ten geldi. 

Okunan Kur’an tilaveti, yapılan duaların ardından başlayan iftar programında, Başkan Şanlıtürk, Merhum Alparslan Türkeş başta olmak üzere 53 yıldır davaya gönül veren tüm şehitlere rahmet dilerken kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Kamu Sen Ordu İl Temsilcisi Ömer Okumuş’u da yad ederek camiaya sabırlar diledi. Başkan Şanlıtürk’ün, burada yaptığı konuşmada hedefinde CHP’li Özgür Özel vardı. Son 10 yılda küresel emperyalistin ülkemizde yaptığı birçok operasyonla ülkemizi bir yerlere götürmeye çalıştıklarının altını önemle çizen Şanlıtürk, CHP’li Özel’e konuşmasında sert yüklendi.

 “BUNLAR BU MİLLETE HASIMLAR” 

Başkan Şanlıtürk, yaptığı konuşmada; “Biliyorsunuz Gezi olayları oldu, Kobani olayları, hendek operasyonları ve en son 15 Temmuz darbe girişimleri gerçekleştirildi. Bu Gezi olaylarında Soros’un ve Gezinin finansörlüğünü yapan Osman Kavala, biliyorsunuz hükümeti devirmeye teşebbüsten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı. Bunun akabinde CHP’nin grup başkan vekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanımız üzerinden Yüce Türk Milletini tehdit etmeye kalktı. Özgür Özel ant olsun yargı önünde yargılanacaksın, mahkûm olacaksın dediği gibi, İnşallah sizlerin de desteği ile ant olsun bu iktidarda bunlara bu fırsatı vermeyecektir. Çünkü bunların derdi Türklükle, bunların derdi İslam’la, bunlar bu millete hasımlar. Bu milletin inancına, dinine hasımlar. Sayın Özel, sende tarih önünde mahkum olacaksın. Ant olsun bu millet bunlara bu fırsatı vermeyecektir.

“DAVAMIZ, ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN ALACAK DAVASIDIR”

 Milliyetçi ülkücü hareket olarak 53 yıllık dava geçmişimizde hep Allah dedik, Kur’an dedik, Devlet dedik, Vatan dedik, Millet dedik. Bizim terörle mücadelemiz, şehitlerimizin ve gazilerimizin alacak davasıdır. Bu davamızdan bu zamana kadar taviz vermedik, bundan sonrada İnşallah vermeyeceğiz. Muhterem Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ’nin de dediği gibi geleceğin rotasını Cumhur İttifakı çizecektir. Geleceğin süper gücü Türkiye olacaktır. 

“MİLLETE VERCEĞİN HESABI ŞİMDİDEN DÜŞÜN” 

Sayın Özel, 2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde sen bu millete nasıl hesap vereceğini şimdiden düşün. Hem sen düşün hem de ipinizi dışardan tutan emperyalist güçler düşünsün. Ant olsun ki bu millet size bu fırsatı hiçbir zaman vermeyecek. Kızıl Elma yoluna adım atan necip Türk Milletine hiçbir zaman sizin gücünüz yetmeyecektir. Sizin Halebiniz oradaysa bizim Arşımızda buradadır. 2023 yılının Haziran ayında hesap kim verecek hep birlikte göreceğiz” dedi. 

“BİZ HAZIRIZ” 

Başkan Şanlıtürk, konuşmasının sonunda, “İnşallah bu birliktelikle 2023 seçimlerine Ordu Teşkilatları olarak biz hazırız. Yoğun katılım sağlayan değerli başkanlarımıza ve teşkilatlarımızın her kademesinde bulunan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Var Olsun Teşkilat” diyerek sözlerini noktaladı.




Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK’TEN, “ÖZEL”, MİSİLLEME

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler