HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Mart 2022 Cumartesi Saat: 08:21

‘KENTİN GELECEĞİ İPOTEK ALTINA ALINMIŞTIR’

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, ‘’Ordu Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu olağanüstü meclis toplantısı ile Altınordu İmar planını onayladı.
‘KENTİN GELECEĞİ İPOTEK ALTINA ALINMIŞTIR’

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, ‘’Ordu Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu olağanüstü meclis toplantısı ile Altınordu İmar planını onayladı.

Ancak, OBB bu onaylama işleminde yetki aşımı yaparak, Altınordu Belediyesi ve Belediye Meclis üyelerini dolayısıyla Altınordu halkının iradesini hiçe sayarak büyük bir saygısızlığa imza atmıştır. Altınordu halkı er ya da geç bunun hesabını soracaktır’’ dedi.

‘’ Rant ve çıkar çevreleri kazanmıştır’’

Dalak, bu konuda şunları kaydetti.

‘’Altınordu Belediyesi imar komisyonu üyelerince 40 günü aşan bir sürede özveriyle çalışarak verdikleri emekler, hazırlarken özellikle kent hafızasına gösterdikleri sadakat, umursamazca yok edilmiş ve artık imar planı bir rant ve talan planı haline getirilmiştir. Bütün emsallerin ve kat sayılarının artırılmasıyla kentimize karşı suç işlenmiş, kentin geleceği ipotek altına alınmıştır.

AKP’nin yönetiminde bulunan her yerde olduğu gibi Ordu’da da rant ve çıkar çevreleri yine kazanmışlardır. Açgözlülüklerinden, doymak bilmeyen iştahlarından ve adeta çekirge sürüsünü andıran talan saldırıları kentimizi artık yaşanmaz bir şehir olma noktasına sürüklemektedir.

‘’Altınordu Belediyesi muhatap alınmadı’’

OBB tüm bu oldu bittiyi yaparken Altınordu Belediyesi yönetimini de hiçbir şekilde muhatap alınmayarak, haber dahi verilmeyerek bir fiili durum yaratılmıştır. Bunu kabul edilemez buluyoruz. Bu Altınordu halkının iradesini küçük görmek, değersizleştirmek çabasıdır.

CHP olarak bu rant ve talan zihniyetiyle mücadelemiz daha da güçlü olarak devam edecektir. Meydanı bu kan emici yarasalara bırakmaya niyetimiz yoktur. Yaşadığımız, sevdiğimiz, ait olmaktan gurur duyduğumuz kentimize işlenen bu suçlara karşı, geleceğimizin, yaşadığımız kentin içine düşürülmeye çalışılan talan edilmişlik girdabına girmesine engel olmak için; 

Bu şehir bizimdir diyen, Talana ve yıkıma karşı olan,İnsana ve doğaya saygılı kent hayal eden herkesi bizimle birlikte bu onurlu mücadelemize destek olmaya davet ediyoruz.’’

Haber Metkezi                    





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler