HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Şubat 2022 Cumartesi Saat: 06:44

TÜRKİYE'NİN İSTİKBALİ BULUŞMALARI ORDU’DA

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi Hukuki İşler Birim Başkanı, 23 ve 24. Dönem Adana Milletvekili Sayın Fatoş GÜRKAN’ın katılımı ile toplantı düzenleyeceklerini bildirdi.
TÜRKİYE'NİN İSTİKBALİ BULUŞMALARI ORDU’DA

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşegül Baysal yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının 81 ilde başlatmış olduğu “Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali “ Buluşmaları kapsamında  Ordu’da  21 Şubat Pazartesi günü saat 13:00 de Akyazı Ordu Kültür Sanat Merkezinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi Hukuki İşler  Birim Başkanı, 23 ve 24. Dönem Adana Milletvekili Sayın Fatoş GÜRKAN’ın katılımı ile toplantı düzenleyeceklerini bildirdi. 

"KADINLARLA BÜYÜK TÜRKİYE YOLUNDA-81 İLDE KADIN EMEĞİ 

TÜRKİYE'NİN İSTİKBALİ BULUŞMALARI"

Başkan Baysal "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda-81 İlde Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali Buluşmaları" programı kapsamında, başarılı kadın girişimciler hikayelerini katılımcılara aktararak deneyimlerini paylaşacaklarını belirterek , kadınların istihdamını, üretime ve iş gücüne katılmasını çok önemsediklerini söyleyerek , Programın amacının kadınların  başarı hikayelerini paylaşarak kadınlara örnek teşkil etmek ve bununla birlikte kadının iş gücüne katılımını artırmak olduğunu kaydeden İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal , "İş kurma, kadın istihdamı, kadının üretime ve iş gücüne katılmasını çok önemsiyoruz" dedi.

AK PARTİ HÜKÜMETLERİ DÖNEMLERİNDE KADINLARIMIZA İŞ KURMALARI, KADIN

 İSTİHDAMINA YÖNELİK    BÜYÜK KOLAYLIKLAR VE POZİTİF  AYRIMCILIK YAPILDI

Başkan Baysal, AK PARTİ hükümetleri dönemlerinde kadınlarımıza iş kurmaları, kadın istihdamına yönelik    büyük kolaylıklar ve pozitif  ayrımcılık yapıldığını hatırlatarak , programda  İŞKUR,  Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, KOSGEB, Orman İşletme Müdürlüğü, İl Ticaret Müdürlüğü ve Doğu Karadeniz Kalkınma ajansı  ise Kadınlarımıza verilen teşvikler  şimdiye kadar yapılan yatırımlar ve teşvik programları ile ilgili süreçlere ilişkin bilgilendirmeler yapacağını belirtti.

Baysal; toplantıya katılan ilgili kurum temsilcilerinin  kadınlarımıza hayallerini nasıl gerçekleştirebileceklerini anlatacağını, burada çok güzel hikayeler var. Hayallerini gerçekleştiren kadınlar var. Devlet desteği fonuyla kendi işini kurmuş kadınlarımız var. Katılımcılarımız da bu örnekleri görecek. İnşallah buradan çok daha cesur, kararlı, girişimci kadınlar çıkacaktır dedi.

AMACIMIZ KADINLARA CESARET VERMEK. HEDEFİMİZ, NÜFUSUN

 YARISINI OLUŞTURAN KADINLARIN EKONOMİYE KATMA DEĞER ÜRETEREK KATILMASIDIR

İl Kadın Kolları Başkanı Baysal, Kadınlarımızın daha güçlü olması ve hayatın her alanında aktif yer alması gerektiğinin önemini vurgulamak için buradayız. Kırsalda kadın girişimci olursa, güçlenirse, üretirse Ordumuza ters göçü bile başlatabilecek bir etki olacağını düşünüyoruz. Amacımız illerde bu umudu yeşertmek, kadınlara cesaret vermek. Hedefimiz, nüfusun yarısını oluşturan kadınların ekonomiye katma değer üreterek katılmasıdır dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler