HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Şubat 2022 Pazartesi

PARTİ GRUP TOPLANTISI YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi Parti grubu toplantısı İl Binasında İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında yapıldı.
PARTİ GRUP TOPLANTISI YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi Parti grubu toplantısı İl Binasında İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında yapıldı. Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler , Grup Başkan vekili İsmet Yücesoy ,İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

NEREYE BAKARSANIZ BAKINIZ, HANGİ DAĞA, HANGİ TAŞA 

BAKARSANIZ BAKIN , HER YERDE AK PARTİ’NİN HİZMETLERİNİ GÖRECEKSİNİZ

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Halit Tomakin , arkadaşlar dün ilimize gelen Milli Eğitim Bakanımız Sn.Mahmut Özer dolu, solu geldi 2022 yılı için ilimize planlanan 250 Milyonluk yatırıma ilaveten talebimiz doğrultusunda 270 Milyonluk ödeneği daha aldık toplamda 520 TL. Ordumuza eğitim yatırımları sözünü verdiler. Ordu’dan çok memnun kaldılar dedi. Başkan Tomakin , nereye bakarsanız bakınız, hangi dağa, hangi taşa bakarsanız bakın , her yerde AK PARTİ’nin hizmetlerini göreceksiniz. 20 yılda aziz milletimize öyle hizmetler yaptık ki, 80 yılda yapılamayanları biz yaptık . 20 yıldır tüm hayalleri önce hedeflere sonra gerçeklere dönüştürdük. İnsanlarımızın hayatına dokunan her alanda ülkemize çağ atlattık. Bakmayın siz o çok konuşanlara onların dikili ağaçları yok bu memlekette , işte Ordu, ne yaptınız Ordu’ya ? hodri meydan , biz ne mi yaptık ? “dev gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım” ata sözünü AK PARTİ 19 yıldır kendine ilke edindi ve Ordu da üniversiteyi biz kurduk, Türkiye’de ilk dünyanın 3. Denize dolgu havalimanını biz yaptık, Karadeniz Sahil Yolu, Bakanlığı döneminde Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler’in büyük gayretleri ile dağları delerek 65 Tünel İle Akdeniz -Karadeniz yolu ki, bu yol göreceksiniz çok değil en fazla 10 yıl içerisinde Ordu’nun kaderini değiştirecek , İlk Barajı Ordu’ya biz kurduk, Karadeniz Sahilinin ilk kayak Merkezini biz yaptık, İşte Büyükşehir Belediyesi daha kurulalı 8 yıl oldu, düşünen, üreten, yarışan Ordu hedefimizle toplamda yapılan yatırımların bedeli, Ordu’nun 80 yıllık yatırımına bedel, peki, başta sorarım ana muhalefet partisine ve 10 yıl Belediye Başkanlığı yapan zata ve diğer partilere Ordu’yu neden köy gibi bırakıp gittiniz dedi.

YAŞANAN SIKINTILARIN FARKINDAYIZ CUMHURBAŞKANIMIZ SÖZ VERDİ BİZDE ELİMİZDEN GELENİ

YAPARAK HEP BİRLİKTE BUNU DA ATLATACAĞIZ

Başkan Tomakin, COVİD’in etkisi ile başlayan ve dünya’da yaşanan enerji sıkıntısı , tedarik zincirinin aksaması , arz ve talep dengelerinden kaynaklanan dünya’da olduğu gibi ülkemizde de etkisi görülen hayat pahalılığını görmezden gelmiyoruz , sıkıntıları biliyoruz , vatandaşlarımızı bu hayat pahalılığından nasıl koruruz diye uykularımız kaçıyor , ama vatandaşlarımız merak etmesin, 20 yıldır nasıl güvenleri boşa çıkmadıysa , her dara düştüğümüzde aziz milletimiz bu işi yine Recep Tayyip Erdoğan çözer dediyse yine aynısı olacak, Cumhurbaşkanımız, Dünya Liderimiz ,Recep Tayyip Erdoğan 20 yıldır bu ülkenin ve bu milletin asırlık meselelerini nasıl biz çözdüysek, bugünkü sıkıntıların üstesinden de yine biz geleceğiz. Cumhurbaşkanımız son açıklamasında yaşanan sıkıntıların farkındayız dediler Türkiye'yi yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyüterek vatandaşların müreffeh, ülkeyi mamur ve devleti güçlü hale getirme sözünü verdiğini belirterek bizde elimizden geleni yapacak bu sıkıntılı günleri hep birlikte aşacağız dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : PARTİ, GRUP, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler